Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Tillitsvalgtsamling NITO Spekter

Bli med på vårens tur til København. Treff andre tillitsvalgte fra arbeidsplasser i Spekter-området. Vi utveksler erfaringer og lærer mer om tillitsvalgtsarbeidet vårt. Samlingen strekker seg fra torsdag til lørdag.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Meld deg på nå

Siste mulighet. Meld deg på nå for å sikre at du får plass på denne viktige samlingen for deg som bedriftsgruppetilillitsvalgt. Begrenset antall plasser igjen.

DFDS til København

Samlingen holdes på DFDS til København. Dette gir gode muligheter til bli godt kjent med andre tillitsvalgte i samme situasjon som deg.

På denne tillitsvalgtsamling får du den oppgraderingen du trenger som tillitsvalgt, og en gylden mulighet for nettverksbygging.

Program

Programmet legger opp til hyggelig og lærerik tur for tillitsvalgte i NITOs bedriftsgrupper i Spekterområdet. Turen inkludere faglig påfyll, sosial samling og hyggelige tillitsvalgtkollegaer.

Oppmøte og registrering allerede kl. 09.45 torsdag formiddag.

Program

Arrangør

  • NITO Oslo og Akershus, kommune
  • NITO Oslo og Akershus, stat
  • NITO Oslo og Akershus, Spekter

Viktig om deltakelse på tillitsvalgtkurs og -arrangementer

Dersom kurset arrangeres av en annen avdeling enn den du lokalt er medlem av; ta kontakt med din lokale avdeling for nærmere avtale. OBS: Ikke bestill fly- og togbillett før dette er avtalt.

Se for øvrig NITOs reisepolicy (Min side)

Tillitsvalgtes rett til permisjon for å delta på tillitsvalgtopplæring fremgår av tariffavtaler for det enkelte avtaleområde.

Hjemmel for permisjon

Møteplasser og tillitsvalgtopplæring

Vi ønsker at du skal kunne bygge nettverk og delta på møteplasser som dekker ditt behov. Det arrangeres derfor en rekke konferanser, kurs og temamøter over hele landet.

Finn møteplasser – se alle kurs og arrangementer

Om NITOs tillitsvalgtopplæring