Gå til innhold
NITO Vestfold

Tips & triks i sosiale medier - dagskurs inkl. lunsj

Det er mange muligheter for å markedsføre seg digitalt. I mylderet av kanaler er det noen som er mer effektive enn andre. Som NITO-medlem kan vi nå tilby deg en ekstra god pris når to av bransjens største foredragsholdere kommer til Nøtterøy kulturhus for å dele gode tips og nyttig innsikt.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

fredag 15.09.2017 08:31-14:00

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør


Dagen passer for alle som ønsker å lære litt mer om markedsføring i sosiale medier, enten du vil ha litt mer kunnskap i ryggen når du søker jobber, driver ditt eget firma eller jobber med markedsføring. Det blir satt av god tid til å møte foredragsholderne og du får et innblikk i hvordan teorien kan brukes i praksis. Foredragene blir ikke teknisk avansert, og vil være lett tilgjengelig for alle som har benyttet en søkemotor.

Tema

  • Hva skal til for å lykkes i sosiale medier - hvilke premisser ligger til grunn og hvilke trender ser vi?
  • Hva kan du gjøre for å bli synlig digitalt?
  • Hvordan bør de ulike kanalene brukes i markedsføringen?
  • Slik kommer du på topp i Google – søkermotoroptimalisering
  • Alt du trenger for å hente trafikken gratis fra Google.

Ekstrabonus

Det kreative byrået Breakfast fra Tønsberg viser mer om hvordan teorien fungerer i praksis. De har jobbet med Nøtterøy Kulturhus i 3 år. Med rette analyseverktøy og rådgivning har de vært med på å vri markedsføringen fra printmedier til sosiale- og digitale medier med stor suksess.  

Har du lyst og anledning anbefaler vi deg å sette av dagen til nyttig lærdom og god inspirasjon! Som NITO-medlem betaler du kun kr. 450 inkl. lunsj, kaffe og litt søtt (ordinær pris kr. 850) om du bestiller billetten via påmelding på denne siden. Skal du ha med ledsager (kr. 650) må du huke av for dette i påmeldingsskjemaet.

Om foreleserne

Ingvild Moen er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Med bakgrunn som lærer og med interesse for sosiale medier og digital kommunikasjon, har hun gjort suksess som foredragsholder, strategisk rådgiver, leder av workshops og innholdsleverandør i alle sosiale kanaler. I dag stiller kommunikasjonsentusiasten med lang erfaring i operativ og strategisk merkevarebygging i sosiale medier, blant hovedsakelig mellomstore og store bedrifter. Ingvild ble Årets Sosiale Medier Personlighet i 2014 og var på shortlist i ANFOs kåring Årets beste foredragsholder 2016.

Espen Grimmert er en hyppig benyttet foredragsholder innen sosiale medier, søk og effektiv markedsføring. Grimmert har arbeidet med søk og online marketing siden 1995, og har erfaring som sjef for søketjenesten Kvasir, direktør for marketing og forretningsutvikling i Scandinavia Online (SOL) og som markedsdirektør i både Eniro og Aftenposten. Espen Grimmert er forfatter av bøkene «Slik får du gratis trafikk fra søkemotorene» og «Sosiale medier på jobben». Nå jobber han hands-on med digital markedsføring i Sparebanken Vest.

Vi gjør oppmerksom på at NITO ikke dekker tapt arbeidsfortjeneste eller reisekostander i forbindelse med arrangementet.

 

Samarbeid med kulturhusene = et godt medlemstilbud

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik, og gjennom dette kan vi i løpet av året tilby våre medlemmer billetter til utvalgte arrangementer til fordelaktige priser.

  • Billetter til de utvalgte arrangementene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen.
  • Om du er påmeldt og ikke henter billetten din gjør vi oppmerksom på at billettene likevel må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus