Gå til innhold
NITO Vestfold

Trond Haukedal - Foredrag om høysensitivitet

Mannen bak boken om høysensitivitet kommer til Bølgen. Det er nå på 18 året at Trond Haukedal reiser landet rundt og formidler ”menneskekunnskap” til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer – med sin helt spesielle stil: en kombinasjon av stor faglig innsikt, humor og positiv energi.

Fristen for å bestille billetter med NITO-rabatt er gått ut.


Trond Haukedal er psykologen som gikk sine egne veier – og ble en av landets ypperste som kursholder, foredragsholder og motivator innenfor temaet ”menneskekunnskap”. Han har mottatt en rekke priser og blitt kåret til Årets Foredragsholder flere ganger og fått Årets Hederspris av Confex Norge, den mest prestisjefulle tildelingen vi har i Norge for kurs- og foredragsholdere.

Trond gjør fagstoff enkelt og tilgjengelig. Han har fått trampeklapp, strålende tilbakemeldinger og ‘God morgen, solstråle’ er et begrep for mange. Med sin lune, folkelige humor og motiverende stil, er hans kurs og foredrag både underholdende og lærerike.

Om kveldens tema

1 million nordmenn er høysensitive. 4 millioner er ikke-høysensitive. Kunnskapen om dette karaktertrekket er minimal i begge grupper, derfor har en stor potensiell ressurs fungert mer som en kilde til sårbarhet.

Foredraget bygger på «Boken om Høysensitivitet» – og har de samme tre ambisjonene: Å gi alle nødvendig kunnskap om karaktertrekket høysensitiv. Å gjøre de høysensitive stolte av sitt karaktertrekk – og å gjøre de som ikke er høysensitive til medspillere, ikke motspillere.

Foredraget er for «alle», enten man er høysensitiv eller bare forelder, pedagog, helsearbeider, kollega eller medmenneske.

Kjøp billettene via NITO til redusert pris

  • NITO-medlemmer betaler kun kr. 100 (ledsagere kr. 245) ved påmelding via NITO (ordinær pris kr. 345)
  • Skal du ha med ledsager må du huke av for ledsageravgift i påmeldingsskjemaet 
  • Vi sender faktura for egenandeler til de som melder seg på via våre nettsider

Praktisk info om billetter og fakturering av egenandeler

Samarbeid med kulturhusene = et godt medlemstilbud

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik, og gjennom dette kan vi i løpet av året tilby våre medlemmer billetter til utvalgte arrangementer til fordelaktige priser.

  • Billetter til de utvalgte arrangementene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus