Gå til innhold
Diskgolf med Jørgen Madslien
< Kurs og arrangementer

Kurs i diskgolf

NITO Ung Trøndelag inviterer til kurs i diskgolf. På kurset vil du få en innføring i ulike kasteteknikker etterfulgt av en runde på banen. Instruktør for dagen er Jørgen Madslien fra Trondheim frisbeeklubb.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

Diskgolf, også kjent som frisbeegolf er en friluftsaktivitet hvor man ikke trenger noen tidligere erfaring for å ha det gøy.

På kurset vil du få en kort intro om hva diskgolf er og hvordan det spilles, før vi fortsetter med kasteteknikk - fra backhand til forehand og putting, og alt man trenger å vite om grep og kroppsposisjonering. Det vil også bli en gjennomgang om hva som skiller de ulike typer disker fra hverandre.

Deltakerne vil få mye info, men fokus vil være på hvordan hver enkelt kan lære å kaste mer effektivt, og forhåpentligvis kan både presisjonen og lengden på kastene forbedres for alle med noen enkle grep.

Man trenger ikke ta med egne disker for å spille.

Kursholder:

Jeg heter Jørgen Madslien, og er en 27 år gammel bygg-student her ved NTNU i Trondheim. Jeg har tidligere vært landslagsutøver i ski-orientering, men bruker nå mye av fritiden min på diskgolf. Jeg begynte å spille sommeren 2018, og man kan trygt si jeg ble hekta. Sportslig har jeg i år en 8. plass i pargolf-NM og en 3. plass i Trønder Tour. Jeg har flere års trenererfaring, og gleder meg til å lære bort alt jeg kan om diskgolf til dere!

NITO Ung Trøndelag er et nettverk for studenter og yrkesaktive medlemmer under 36 år.

NITO Ung har et framoverlent sosialt og faglig fokus. Vi  arrangerer kurs og temamøter, turer og omvisninger, for å hjelpe unge medlemmer i nettverksbygging og karriereutvikling.

Les mer på NITO Ung Trøndelag

NITO Ung i Trøndelag

Treff andre unge ingeniører og teknologer og skap felles nettverk i NITO Trøndelag.