Gå til innhold
Sjokolade og konfekt. Foto: Getty images
< Kurs og arrangementer

Konfektkurs med NITO Ung Trøndelag

Bli med NITO Ung for litt førjulstemning hos Selma ved Trondheim sjokolade. Med enkle teknikker får man lære å lage egne sjokoladetrøfler og konfektbiter, som er perfekte til å servere gjester eller å nyte hjemme senere.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading
Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler
Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema
Loading

 
* Påkrevd felt

Dette er et morsomt og lærerikt basiskurs for alle sjokoladeelskere! På dette kurset lærer man enkle teknikker for å jobbe med sjokolade og hvordan man lager trøfler og deilige konfektbiter. Under kurset får man en bedre forståelse av hvordan man bruker sjokolade i ulike sammenhenger.

Kurset starter med en liten introduksjon om Trondheim Sjokolade. Deretter vil en lidenskapelig og dyktig kursleder med mange års erfaring vise enkle teknikker for hvordan man kan lage trøfler og konfektbiter på egen hånd. Ingrediensene og produktene som benyttes under kurset er av aller høyeste kvalitet. Her vil man bli imponert av de herlige smakene, samt hvor lett det faktisk kan være å lage skikkelig god sjokolade selv.

Etter fullført kurs vil man sitte igjen med ny kunnskap om en av verdens mest populære søtsaker, som man deretter kan bruke til å imponere venner og kjente senere. Og man får selvsagt ta med seg sjokolade hjem.

Praktisk informasjon:

  • Gratis parkering utenfor
  • Man får ta med seg sjokoladen man lager hjem
  • Gi beskjed god tid i forkant ved forfall da det er begrenset med plasser.