Gå til innhold
Diskgolf med Jørgen Madslien
< Kurs og arrangementer

Kurs i diskgolf

NITO Ung Trøndelag inviterer til kurs i diskgolf. På kurset vil du få en innføring i ulike kasteteknikker etterfulgt av en runde på banen. Instruktør for dagen er Jørgen Madslien fra Trondheim frisbeeklubb.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

 

Diskgolf, også kjent som frisbeegolf er en friluftsaktivitet hvor man ikke trenger noen tidligere erfaring for å ha det gøy.

På kurset vil du få en kort intro om hva diskgolf er og hvordan det spilles, før vi fortsetter med kasteteknikk - fra backhand til forehand og putting, og alt man trenger å vite om grep og kroppsposisjonering. Det vil også bli en gjennomgang om hva som skiller de ulike typer disker fra hverandre.

Deltakerne vil få mye info, men fokus vil være på hvordan hver enkelt kan lære å kaste mer effektivt, og forhåpentligvis kan både presisjonen og lengden på kastene forbedres for alle med noen enkle grep.

Man trenger ikke ta med egne disker for å spille.

Kursholder:

Jeg heter Jørgen Madslien, og er en 27 år gammel bygg-student her ved NTNU i Trondheim. Jeg har tidligere vært landslagsutøver i ski-orientering, men bruker nå mye av fritiden min på diskgolf. Jeg begynte å spille sommeren 2018, og man kan trygt si jeg ble hekta. Sportslig har jeg i år en 8. plass i pargolf-NM og en 3. plass i Trønder Tour. Jeg har flere års trenererfaring, og gleder meg til å lære bort alt jeg kan om diskgolf til dere!

Les om smittevern for arrangementer i NITO

Smittevern

NITO følger myndighetenes råd og tar hensyn til smittevern ved gjennomføring av kurs og arrangementer. Vi ber alle våre deltakere på kurs, møter og konferanser om å holde seg oppdatert på informasjonen om koronasmitte som ligger på Folkehelseinstituttets nettsider

Vær oppmerksom på følgende: 

  • Ikke møt opp på arrangementet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon  
  • Husk god hånd- og hostehygiene 
  • Så langt det lar seg gjøre bør man unngå å benytte kollektivtransport. Dersom man må benytte kollektivtransport, skal man unngå rushtiden. Følg lokale råd om bruk av munnbind etc. 
  • Hold én meters avstand til andre møtedeltakere til enhver tid  
  • Dersom du blir syk og får påvist Covid-19 rett i etterkant av arrangementet skal du varsle NITO via (oppgi kurs/tid/sted du deltok og gjerne hvem som var kursansvarlig)

Se også: NITO og koronapandemien