Gå til innhold
Mennesker som viser fram Linkedin-appen, Tom Haga
< Kurs og arrangementer

LinkedIn og nettverking

Sosiale medier og digitale visittkort er viktig. Hvordan bli lagt merke til av arbeidsgivere, og hvordan får de som googler deg et positivt førsteinntrykk? Vær bevisst, bli med på kurs og lær mer.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Aktiviteter

lørdag 11.12.2021 12:00-13:00

 

I floraen av sosiale medier holder LinkedIn stand som den profesjonelle plattformen framfor noen. Her legger du ut CV, bygger karriere og utvikler nettverk. LinkedIn-profilen er ditt digitale visittkort. Det viktig å sørge for at profilen er satt opp slik at den bidrar positivt til førsteinntrykket. 

Har du en linkedInprofil, vil den alltid dukke opp i topp fem i søkeresultatet når noen googler navnet ditt. På dette kurset vil Jørn Eilertsen, rådgiver i NITO, gi deg tips og råd til hvordan du kan benytte LinkedIn for å fremme din karriere. 

Tema

  • Hva bør en god profil inneholde? 
  • Hvordan benytte LinkedIn til personlig merkevarebygging og relasjonsbygging? 
  • Hvordan sørge for at profilen din blir funnet av de du ønsker skal se den?
  • Smarte tips og triks for å benytte LinkedIn som et verktøy i ditt daglige arbeid 
  • Jobbsøk - viktigheten av å være tilstede på LinkedIn 

Praktisk

Målgruppen for kurset er fra nybegynnere til litt øvede brukere. Du må ha satt opp en LinkedIn-bruker på forhånd og ha med egen pc med lader.

Jørn Eilertsen 

  • raymond22.jpgJørn Eilertsen jobber i seksjon for  tillitsvalgtutvikling i forhandlings- og arbeidslivsavdelingen i NITO.
  • I tillegg til utvikling av tillitsvalgtopplæringen holder han mye kurs og foredrag, spesielt om hvordan tillitsvalgte kan kommunisere for å nå sine mål og digitalt synliggjøre egen kompetanse.
  • Eilertsen er en engasjert foredragsholder. Han har lang erfaring som foredragsholder på kurs om jobbsøk og LinkedIn.

NITO Ung Møre og Romsdal

ingvild.jpgNITO Ung Møre og Romsdal er et nettverk for medlemmene som er under 36 år og har påbegynt sin karriere i arbeidslivet. 

NITO Ung har et framoverlent sosialt og faglig fokus. Leder oppnevnes av avdelingsstyret, og et utvalg av engasjerte medlemmer arrangerer kurs og temamøter, turer og omvisninger, som vil hjelpe unge medlemmer i nettverksbygging og karriereutvikling.

Leder:Arrangement i NITO Møre og Romsdal