Gå til innhold
NITO Telemark

Vitenshow: Selda Ekiz på DuVerden

Selda er en kjent dame for mange, både små og store. En utrolig dyktig formidler innenfor realfagenes spennende univers. Benytt anledningen og få med deg/dere et av showene hennes når hun nå kommer tilbake til Porsgrunn.

Billetter til valgt show/tidspunkt bestilles via knappene nedenfor.

Vi kan forvente både høye smell, svære flammer og morsomme show. Kanskje blir noen heldige barn invitert opp på scenen også. Selda kjører to show på DuVerden lørdag 9. desember; et kl. 13:00 og et kl. 15:00.

NITO har fått tilgang til 40 billetter til hvert show. Disse er forbeholdt våre medlemmer, med familie, dersom de reserveres gjennom oss. Prisen per billett er kr. 130.

Billettene selges etter førstemann til mølla-prinsippet så om du vil sikre deg billetter bør du være tidlig ute. Her blir det rift om billettene!

Billetter bestilles direkte fra DuVerden. Husk å oppgi hvor mange billletter du vil kjøpe.

Det er ev. også mulig å bestille billetter via telefon 95428959 i senterets åpningstid.

 

VI ER MED PÅ LAGET

NITO Telemark har en samarbeidsavtale med DuVerden. Denne varer fram til desember 2017. Samarbeidet er en del av NITOs satsing på teknologi- og realfag for barn og unge.

I 2014 sponset vi DuVerden med innkjøp av Globen som står i første etasje. I 2015 bidro vi til innkjøp av læringsmateriellet "Little Bits" som fikk navnet "NITO Bits". Dette ble så populært av vi også i 2016 og 2017 har valgt å støtte innkjøp av mer materiell.

Gjennom samarbeidet med DuVerden følger vi opp samarbeidsavtalen mellom NITO og de regionale vitensenterne i Norge samt NITOs politikk - Utdanning og rekruttering og vedtak fattet av Kongressen i 2015:

- Det er viktig å øke barn og unges interesse og motivasjon for realfag, samt å styrke rekrutteringen og kjønnsbalansen i realfagene. Det er også viktig å øke kunnskapen om og interessen for realfag og teknologi i samfunnet generelt.