Gå til innhold
Illustrasjon: Tom Haga
Medlemsfordeler

Pensjonsfellesskap

Ta vare på pensjonspengene dine! Få råd og hjelp om pensjon gjennom NITOs samarbeid med innmeldt.no.

Vet du hvor mange fripoliser du har?

Har du byttet jobb en eller flere ganger har du helt sikkert en fripolise eller flere. Dine fripoliser kommer til utbetaling når du blir pensjonist, og kommer som et tillegg til folketrygd og andre pensjonsordninger du måtte ha.

1. september 2014 ble det åpnet for at fripoliser med garanti kan omgjøres til en fripolise med investeringsvalg. Å ha invetseringsvalg betyr at innehaveren av en fripolise kan velge hvordan alderspensjonskapitalen skal forvaltes. 

Pensjonsfellesskap

NITO samarbeider med Innmeldt AS om etablering av et pensjonsfellesskap for medlemmene.

Vi anbefaler deg å bli med i pensjonsfellesskapet! 

Vi vet at sammen står vi sterkere. Målet er å hjelpe deg med pensjonsspørsmål og oppnå fordeler fordi vi er mange.

SLIK MELDER DU DEG INN

Send SMS: INNMELDT NI Fornavn Etternavn til 2065.

Tjenesten koster kr. 375,- per år. Du mottar en SMS med konto- og kid-nummer så du enkelt og gebyrfritt kan betale den årlige abonnementsavgiften i din nettbank.

fordeler i pensjonsfellesskapet

  • Trygghet ved at noen leser “liten skrift” på dine vegne og gir deg korrekt og forståelig informasjon om utviklingen av kostnader og avkastning på dine opptjente pensjonsrettigheter. – En "helsesjekk" på din pensjonsstatus.

  • Uavhengig rådgivning uten å betale tusenvis av kroner i konsulenthonorar – kun 375 kroner per år. Du kan be om en gjennomgang av dine opptjente pensjonsrettigheter og få nøytral pensjonsrådgivning som er tilpasset din situasjon fra en rådgiver som ikke lever av at du sparer mer eller bytter leverandør. Du kan skrive eller ringe til pensjonsfellesskapet når du får informasjon eller blir foreslått noe du ikke er trygg på at du skjønner godt nok.

    • Egne nettsider med nyttig informasjon, erfaringsutveksling og svar på "ofte stilte spørsmål".
Publisert: Sist oppdatert: