Til sine nesten 100.000 følgere deler hun tips og triks på Tiktok til strukturering av studiehverdagen. Og nå får Høye enda en plattform å bryne seg på, som reporter for NITOs videoserie om ingeniører og bærekraft.

- I høst starter jeg i andre klasse. Min store fascinasjon for konstruksjoner og gleden av å tenke på nyskapende og kreative, funksjonelle, praktiske og gjennomførbare løsninger gjør at jeg har aldri sett tilbake eller angret på valget av studie. 

- Derfor gleder jeg meg ekstra mye til å bidra som reporter. Det er spennende å snakke med flotte ingeniører og teknologer om hva de gjør for å bidra til å oppfylle FNs bærekraftsmål, forteller hun. 
I videoen under kan du se hennes møte med Aviant som produserer droner.

Stolt NITO-medlem 

Høye er NITO-medlem av flere grunner.

- Den første er at du som NITO-medlem får billig forsikring. Det er praktisk når studentbudsjettet er relativt smalt. I tillegg får du tilgang til NITOs egne kurs som er ingeniørrettet, sier hun.

- Så har du NITOs eksamenskræsjkurs. I en stressende eksamensperiode for kan du merke at tiden ikke strekker til å repetere pensum på egen hånd. Kræsjkurs i matte med Øystein Grøndahl er en grunn i seg selv til å være NITO-medlem.

IMG_4915.jpeg

Noen studentarrangementer som passer for deg?

22. august 2024, Frei

Kristiansund & Rensvik Paintball Klubb

22. august 2024, Molde

Molde Paintballpark