Roger Andersen på badet.- Jeg ble medlem i NITO for å få mer trygghet i arbeidslivet, gunstige bank- og forsikringsordninger og tilgang til et stort og kompetent fagmiljø, forteller Andersen (bildet).

Han er gift, har to voksne gutter og mange års erfaring som takstmann. I sin karriere startet han som tømrer, har vært daglig leder i et mellomstort entreprenørselskap i flere år og vært takstmann i over 20 år.

I 2011 ble Andersen leder av NTF sin avdeling i Oslo og Akershus, og ble litt senere valgt inn i hovedstyret til NTF. Han er spent på den videre utviklingen nå når NTF og NITO Takst slår seg sammen og bli et nytt og større takseringsforbund.

I tillegg til å være med i det nye takseringsforbundet, var det selvsagt for Andersen også å melde seg inn i NITO.

Byttet til NITO Innboforsikring, sparer 1600 kroner i året

- Takstmenn vil oppleve en større trygghet ved å melde seg inn i NITO. Spesielt gode juridiske tilbud og de andre fagforeningsfordelene bidrar til det, mener Andersen.

Selv har han flyttet innboforsikringen sin til NITO og sparte opptil 1600 kroner i året. Han har også andre forsikringsordninger og skal nå undersøke om han også kan få lavere boliglånsrente gjennom NITO.

Tilbyr du bolig-, skade-, næring- eller landbrukstakst?

Over 240 av dine takstkollegaer i NITO har allerede registrert seg i NITO takstportal, og det er helt gratis.

Markedsfør dine tjenester som takstmann

Takstmenn bør organisere seg

Om framtida sier han at han ikke er i tvil: - Jeg skal jobbe som takstmann i mange år. Jeg tror medlemskapet i NITO vil kunne få stor betydning for meg i årene som kommer. Takstmenn gjør klokt i å organisere seg.

- Vår hverdag er i stor endring. Vi får økt digitalisering og robotisering, også i takseringsbransjen. I et slikt perspektiv mener jeg det er viktig at vi står sammen. Slik kan vi være premissleverandør når rammene for bransjen defineres.

- Vi møter framtidens utfordringer best når vi har sterke organisasjoner som NITO, de jobber for våre interesser, avslutter han.

Gode medlemsfordeler for deg som er takstmann