Gå til innhold
Takstmann Roger Andersen
Takstmann Roger Andersen har valgt å melde seg inn i NITO.
Medlemsfordeler

- Takstmenn velger NITO

- Når mange står sammen kan vi være en tydeligere premissleverandør og få større gjennomslag. Som takstmann hører jeg hjemme blant de over 90.000 medlemmene i NITO. Her er mange gode medlemsfordeler. Flere takstmenn bør melde seg inn, sier nyinnmeldte Roger Andersen. Han er styremedlem i Norges Takseringsforbund (NTF).

Roger Andersen på badet.- Jeg ble medlem i NITO for å få mer trygghet i arbeidslivet, gunstige bank- og forsikringsordninger og tilgang til et stort og kompetent fagmiljø, forteller Andersen (bildet).

Han er gift, har to voksne gutter og mange års erfaring som takstmann. I sin karriere startet han som tømrer, har vært daglig leder i et mellomstort entreprenørselskap i flere år og vært takstmann i over 20 år.

I 2011 ble Andersen leder av NTF sin avdeling i Oslo og Akershus, og ble litt senere valgt inn i hovedstyret til NTF. Han er spent på den videre utviklingen nå når NTF og NITO Takst slår seg sammen og bli et nytt og større takseringsforbund.

I tillegg til å være med i det nye takseringsforbundet, var det selvsagt for Andersen også å melde seg inn i NITO.

Byttet til NITO Innboforsikring, sparer 1600 kroner i året

- Takstmenn vil oppleve en større trygghet ved å melde seg inn i NITO. Spesielt gode juridiske tilbud og de andre fagforeningsfordelene bidrar til det, mener Andersen.

Selv har han flyttet innboforsikringen sin til NITO og sparte opptil 1600 kroner i året. Han har også andre forsikringsordninger og skal nå undersøke om han også kan få lavere boliglånsrente gjennom NITO.

Tilbyr du bolig-, skade-, næring- eller landbrukstakst?

Over 130 av dine takstkollegaer i NITO har allerede registrert seg i NITO takstportal, og det er helt gratis.

Markedsfør dine tjenester som takstmann

Takstmenn bør organisere seg

Om framtida sier han at han ikke er i tvil: - Jeg skal jobbe som takstmann i mange år. Jeg tror medlemskapet i NITO vil kunne få stor betydning for meg i årene som kommer. Takstmenn gjør klokt i å organisere seg.

- Vår hverdag er i stor endring. Vi får økt digitalisering og robotisering, også i takseringsbransjen. I et slikt perspektiv mener jeg det er viktig at vi står sammen. Slik kan vi være premissleverandør når rammene for bransjen defineres.

- Vi møter framtidens utfordringer best når vi har sterke organisasjoner som NITO, de jobber for våre interesser, avslutter han.

Gode medlemsfordeler for deg som er takstmann

Kurs og temamøter innen bygg og anlegg

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler

Båt på sjøen. Foto: Shutterstock

Båtferie i sommer

Også i  år blir det norgesferie på de fleste, og mange vil nok bruke mer tid i båt. Ta med deg...

Publisert: Sist oppdatert: