- I samarbeid med DigitalNorway er det nå, eksklusivt for NITOs medlemmer, satt opp flere kurs med ulike tema som omhandler bruken av industrielle data, forteller Charles Skipperstøen (bildet), leder for NITOs kompetansesenter og fortsetter:

- Målet med kurset er å sikre basiskompetanse og praktisk erfaring med bruk av industrielle data for våre medlemmer.

Her kan du melde deg på og finne info om de ulike kursene:

Kurs 1: Industrielle data

Kurs 2: Industrielle dataplattformer

Kurs 3: API-er og integrasjoner

Kurs 4: Dashbord, visualisering og applikasjoner

Kurs 5: Data Science

Etter å ha tatt nettkursene anbefaler vi deg å ta en kikk på opptaket av dette webinaret:
Industrial Digital Academy: Demystifying industrial data and digitalization

Charles brødbilde.jpg

For i hjertet av digitaliseringen er data. Tilgang på data gjør industrien i stand til å jobbe smartere og å ta bedre beslutninger. Med data løser vi drift og vedlikehold mer effektivt, vi optimaliserer produksjon, og ikke minst skaper nye samarbeid og nye forretningsmuligheter. 

Kurset passer for deg som jobber i industrielle næringer, og som opplever at du i din rolle har behov for å bygge mer kompetanse om hvordan du kan bruke data på nye måter.

- Du vil ha stor nytte av kurset dersom du er nysgjerrig på hvordan vi kan bruke industrielle data til å endre måter vi jobber på – både som selskaper og som bedre databrukere i vårt daglige arbeid. Gjennom kurset får du gode introduksjoner og relevante eksempler. Det er ingen krav til teknisk kompetanse, men en interesse for digitalisering er en fordel, sier Skipperstøen.

Her må du ikke glippe: - Digitalisering er viktig for å ikke henge etter

Kursene er digitale og kan tas når som helst og hvor som helst.

Rent praktisk får du etter påmelding fem korte innføringer som berører ulike tema. Det gir deg tilgang til en diskusjonsgruppe der du kan utveksle erfaringer med andre, og det hele avsluttes med eksklusivt webinar for deg som er NITO-medlem.

- Kursdeltakerne vil også få et kursbevis som kan gjør at man kan stå bedre rustet i dagens og framtidas jobbmarked, avslutter Skipperstøen.