Trond med maske ute listefoto.jpg

2020 var et spesielt år. Mye tyder på at også 2021 vil bli et uvanlig år.

- Koronapandemien har gjort at vi må både tenke og oppføre oss annerledes. Mange opplever en usikker jobbsituasjon og en del er bekymret for egen helse, sier Markussen.

- Verdien av å være fagorganisert har blitt forsterket. Det gir trygghet å ha Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer i ryggen. Vi skal være her når du trenger oss som mest, understreker han. 

- Tilgang på dyktige advokater, tillitsvalgte og erfarne rådgivere er viktig. 

- NITO er ingeniørenes stemme og gir politikerne innspill for eksempel om budsjett og krisepakker. Vi er opptatt av utviklingen av Norge og at alle skal ha en jobb å gå til.

- Vær klar over alle de gode medlemsfordelene dine. Bruk dem!

NITO Egen pensjonskonto er viktig ny medlemsfordel

- Jeg er stolt av at vi nå presenterer NITO Egen pensjonskonto, sier Markussen. - Den skal sørge for at du får mer pensjon for pengene, lave kostnader, gode vilkår og forvaltning i grønne bærekraftige fond.

Med NITO Egen pensjonskonto får du samlet pensjonen på ett sted, det blir oversiktlig og greit. 

Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet

- Jeg er glad for at så mange NITO-medlemmer setter stor pris på Tryg Legehjelp, en tjeneste som er inkludert i medlemskapet.

- Den gir enkel og kostnadsfri tilgang på helsehjelp døgnet rundt. Jeg har selv benyttet tjenesten og sett hvor effektivt dette fungerer, sier Markussen. 

Vi jobber for at du skal ha det beste medlemstilbudet

- Vi jobber hele tiden med å forbedre medlemstilbudet. Med 100.000 medlemmer er vi i en god forhandlingsposisjon. For at fordelene skal bli enda bedre er det viktig at du som medlem benytter deg av medlemsfordelene.

Sjekk ut alle medlemsfordelene dine. Det skal lønne seg å være NITO-medlem!