Det er enkelt å flytte pensjonen sin til NITO Egen pensjonskonto. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål i en digital løsning, det tar mindre enn ti minutter. Deretter er du i gang.

Er du usikker på om det lønner seg for deg? Da vil vi oppfordre deg til å logge inn på norskpensjon.no og sammenligne det du betaler i dag, med betingelsene som tilbys via Danica Pensjon.

NITO Egen pensjonskonto - priser:

  • Administrasjonsgebyr: 0 kroner
  • Danica Balanse (alle profiler): 0,25 %
  • Danica Valg (alle profiler): 0,45 %
  • Åpen profil: Dagens standardpris. Indeksfond med NITO-pris (årlig forvaltningskostnad på 0,13 %) 

NITOs avtale gjelder for alle

Også du som har avtaler fra tidligere arbeidsforhold, såkalte pensjonskapitalbevis, eller du som er pensjonist får de samme gode prisene som på NITO Egen pensjonskonto når du flytter dine avtaler til Danica Pensjon.  

For NITO-medlemmer er det viktig å vite at de samme gode fordelene gjelder også for din ektefelle eller samboer.

Er det for sent å flytte mine pensjonskapitalbevis

En del fikk med seg at det var en reservasjonsfrist 1. mai for å unngå at dine pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsgivere ble samlet på din egen pensjonskonto. Dette påvirker uansett ikke valg om pensjonsleverandør. Du kan når som helst flytte enten pensjonskapitalbevis eller din egen pensjonskonto til NITOs avtale hos Danica. 

Flytt nå

Pensjon er inntekten du skal leve av når du slutter å jobbe, og små grep i dag kan utgjøre en stor forskjell den dagen du skal leve av pengene.