Bjørg Sjøgren Pettersen mindre.png- Jeg var ikke udelt positiv til å bytte bank, sier Pettersen. Hun forbinder det å bytte bank med mye styr. Men da Pettersen og ektemannen skulle renovere barndomshjemmet til ektemannen og trengte byggelån, var Nordeas tilbud et alternativ de ikke kunne takke nei til.  

Setter personlig rådgiver høyest 

Pettersen har i dag gått av med AFP etter en lang karriere innen rusmiddelforskning. Hun jobbet på Oslo Universitetssykehus ved Klinikk for laboratoriemedisin, avdeling for rettsmedisinske fag, seksjon for rusmiddelforskning. 

- Jeg er en nysgjerrig person som liker å finne ut av det meste. Likevel er det godt med god rådgivning når det kommer til økonomi og banktjenester, sier hun. Av alle fordelene du har som Premium-kunde er det å ha en egen personlig rådgiver Pettersen setter høyest.  

- Det føles godt å ha en som kjenner oss og ser helhetlig på kundeforholdet. Jeg føler meg sikker på at vi har fått gode løsninger og de riktige produktene.  

- Som pensjonist er det også en ny tilværelse. Det har vært en overgangsfase. Jeg har alltid likt å jobbe og vært veldig interessert i faget. Det tok litt tid, men nå har jeg vent meg til min nye situasjon og funnet mine rutiner, sier Pettersen. 

Ubrukte goder 

Selv om Pettersen er fersk pensjonist har det ennå ikke blitt tid til å reise noe ekstra. 

- Jeg har ikke fått testet flyplasslounger enda, men det er absolutt en fin fordel fordi det er dyrt med mat på flyplasser. Vi skal ikke se bort ifra at loungen blir testet på neste reise. 

- Tilgang til gratis juridisk rådgivning er verdifullt. Tjenesten virker veldig bra og det er betryggende å vite at den er der, og det kan sikkert bli mye penger spart også, sier hun. 

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

Fordeler Nordea Premium Next

Banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Nordea Premium Next

Lån til bil, caravan og MC

Ekstra gunstig billån og lån til caravan og motorsykkel for NITO-medlemmer

Sjekk hva du kan spare på å være NITO-medlem

Prøv fordelskalkulatoren