hus-hjerte-listefoto-gettyImages.jpg

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av forsikringsselskaper, vilkår og priser. Vit hva du får. Forsikringsvilkårene må være reelle for deg. Dersom uhellet er ute, og du må bruke forsikringen, ja da må du være sikker på at du får hjelpen du trenger. 

NITO er opptatt av at ingeniører og teknologer skal ha en trygg hverdag og gjennom sitt NITO-medlemskap ha gode medlemsfordeler.

Oversikt NITOs forsikringstilbud gjennom Tryg og andre medlemsfordeler

Det er viktig å være riktig forsikret. NITO sørger for å ha et godt forsikringstilbud for sine medlemmer.

Forsikringer med de beste vilkårene

NITO overvåker markedet kontinuerlig. Vilkår gjennomgås i detalj og det ses på hvordan forsikringer på best mulig måte kan skreddersys behovene til ingeniører og teknologer. For NITO-medlemmer som velger å benytte seg av NITOs forsikringstilbud er dette en ekstra trygghet. Resultatet er at forsikringene blir bedre, vilkårsendringer gjøres til det beste for medlemmene. 

NITO skal ha et medlemstilbud som er konkurransedyktig for de fleste over tid. Å benytte seg av NITOs medlemstilbud er frivillig. Gjennom NITOs samarbeidspartnere får medlemmene ikke bare lav pris men også så mye mer.

Som NITO-medlem har du blant annet inkludert tjenesten Tryg Legehjelp. Denne tjenesten får du i ditt medlemskap uavhengig av om du benytter NITOs medlemsavtale på forsikring.

Med Tryg som NITOs forsikringspartner har du flere ekstra fordeler

Om du velger en privat skadeforsikring gjennom NITOs avtale hos Tryg er du i tillegg omfattet av fordelsprogrammet Tryg Pluss med psykologhjelp, rådgivning innen bolig og hjelp ved identitetstyveri inkludert. 

30 prosent rabatt på forsikring

Få god forsikring til god pris. Allerede fra første private skadeforsikring får du 30 prosent rabatt på ordinær pris hos Tryg, og får deres fordelsprogram Tryg Pluss med:

  • Tryg Omsorg - ti timer gratis psykologhjelp
  • Tryg Bolighjelp
  • Tryg ID

30 prosent på ordinær pris på private skadeforsikringer

Ekstra trygghet med NITO i ryggen

Velger du å benytte NITOs medlemsavtale på forsikring, kan du være trygg på at du har NITO i ryggen om du får behov for det. Flere medlemmer har uttrykt glede over å ha opplevd god bistand og støtte fra NITO i sine saker. Slik støtte er fint å ha enten det dreier seg om kjøp av forsikring, skadeoppgjør eller om det er noe annet innen service og kundeoppfølging du trenger hjelp til.

Når du får det som har som mål å være markedets beste vilkår, NITO-støtte, og det i tillegg er en god pris, ja da har du gjort en god deal. Prisen er jo avgjørende for mange og ekstra hyggelig er det jo da om også prisen viser seg å være den laveste på markedet.