NITO Bilforsikring Ekstra er en skreddersydd gavepakke til NITO-medlemmer som ønsker markedets beste bilforsikring. Uansett hvilket drivstoff du bruker.

Sjekk ut NITO Bilforsikring til medlemspris

- Vår bilforsikring dekker alt fra hunder som tygger på interiøret i bilen, elbil-leie og trafikkulykke-dekning i hele Europa for deg og familien, sier Trygs produktsjef for bil, Øyvind Stople.

Hva skal du se etter når bilen din skal forsikres? Det er et litt vrient spørsmål, fordi en bilforsikring inneholder ofte veldig mye, og den vil i enkelte tilfeller overlappe andre forsikringer. Det som er klart er at NITO Bilforsikring Ekstra vil være en veldig god forsikring, uansett hvilke drivstoff bilen går på.

70 prosent startbonus

Som NITO-medlem får du hele 70 prosent startbonus. Fordelen gjelder uavhengig av alder, bosted eller om du har lavere bonus i et annet forsikringsselskap. Dette gjelder også deg som skal forsikre din første bil. 

Dette er NITO-medlemmer opptatt av ved kjøp av bilforsikring:

- NITO-medlemmer som kontakter Tryg, har er opptatt av fire ting når de skal kjøpe NITO Bilforsikring, forteller Stolpe. 

1. Kunder som har el-bil

Dersom bilen blir skadet og må på verksted, vil Tryg, så langt det lar seg gjøre, sørge for at du får låne tilsvarende leiebil uten fossilt drivstoff. Ladekabel dekkes også om den blir ødelagt - eller stjålet. Ingen egenandel.

2. Dekkes ren uflaks?

Uflaks kan være så mangt. La oss ta noen eksempler. Hunden din spiser opp deler av interiøret i bilen. Interiørskader dekkes. Det samme om du laster skiene inn i bilen, og spjærer opp setet eller knuser noe. Uflaks. Det dekker NITO Bilforsikring Ekstra. Forsikringen dekker også søl i bilen din dersom det er så alvorlig at interiør må renses.

3. Hva om jeg og min familie blir skadet i et transportmiddel?

Her har Tryg en unik dekning til NITO-medlemmer og nærmeste familie via Trafikkulykke Personforsikring. Det spiller ingen rolle om du sitter i bil, drosje eller buss eller blir påkjørt på sykkel. Har du en reiseforsikring, vil Trafikkulykke Person komme i tillegg til reiseforsikringen som også dekker ulykker og uhell på tur. Forsikringen gjelder selvsagt også om du er på vei til og fra fotballtrening og lignende i ditt nærmiljø.

4. Hva skjer ved parkeringsskade?

Parkeringsskader er kanskje noe av det mest irriterende skadene som kan ramme bilen din. Tryg har egen bulkeforsikring. Det betyr at du får lav egenandel og ingen tap av bonus på inntil seks år gamle biler. Som NITO-medlem får du også dekket disse skadene med ubegrenset forsikringssum. 

Hva dekker NITO Bilforsikring Ekstra?

 • Bilhjelp på hjemmeadresse - også ved kaldstart og flatt batteri (inkludert el-bil)
 • Dekker leiebil ved skade i inntil 31 dager
 • Dekker rens av interiør med inntil 5.000 kr
 • Tapt eller skadet bilnøkkel – ingen egenandel
 • Redusert egenandel med 1.000 kr ved kaskoskade
 • Rens av motor ved feilfylling inntil 10.000 kr, kun 1.000 kr i egenandel
 • Skadet bagasje inntil 20.000 kr
 • Skade på dekk og felg inntil 10.000 kr - kun 1.000 kroner i egenandel

I tillegg kommer de tradisjonelle dekningen som følge av skade som oppstår på eget kjøretøy ved:

 • Sammenstøt
 • Utforkjøring
 • Velt
 • Hærverk
 • Annen tilfeldig, plutselig og ytre påvirkning

Miljøvennlig samarbeid

Tryg Forsikring har utarbeidet mange bilforsikringer i årenes løp, hvor NITO Bilforsikring er den mest komplette.

- Vi har hatt et tett og godt samarbeid med NITO om å bygge et bilforsikringsprodukt som er et godt løft fra eksisterende avtale. Jeg er kanskje mest fornøyd med at vi har fått på plass en unik Trafikkulykke Person-forsikring som vil være til god hjelp for mange NITO-medlemmer, sier Stople.

Sjekk ut NITO Bilforsikring til medlemspris

Ripe i lakken, da er det lurt å ha NITO Bilforsikring Ekstra

Husk å sjekk kjørelengden på bilen