CV-hjelp og karriereveiledning

NITO har rådgivere som kvalitetssikrer din CV og søknad.

Få hjelp med CV og søknad

Er du usikker på hvor du vil og hva som er dine kvalifikasjoner? NITO har også spesialrådgivere som tilbyr personlig karriereveiledning.

Karriereveiledning – jobbutvikling

Se video: Få nyttige tips til jobbintervjuet

Se video: Slik markedsfører du deg digitalt

Dette må du passe på når du har fått ny jobb

Noen opplever det skummelt eller ubehagelig å forhandle arbeidsavtale med ny arbeidsgiver. Det er flere ting du bør passe på for å sikre deg best mulig arbeidsvilkår. Vi vurderer gjerne din arbeidskontrakt før du signerer.

NITO kvalitetssikrer din arbeidsavtale

Hva er riktig lønn? Hva bør jeg tjene?

NITOs lønnsstatistikk er basert på innrapportert lønn fra medlemmene. Vår lønnskalkulator viser gjennomsnittlig lønn innen ulike sektorer. Lønnsstatistikken er et viktig sammenligningsgrunnlag til din lønnssamtale.

Prøv NITOs lønnskalkulator

Tips og råd til lønnsforhandlingene

Våre temasider om lønn og arbeidsliv gir deg verdifull informasjon. Her finner du også egne sider om selve lønnsforhandlingene. Husk at tillitsvalgt på din arbeidsplass er en viktig medspiller. Du finner din tillitsvalgt på Min side.

Utvid nettverket ditt

Ny jobb, nytt sted. Sjekk hvem som er NITO-tillitsvalgt og engasjer deg i NITOs bedriftsgruppe dersom det finnes på arbeidsplassen.

Om et jobbskifte medfører at du også bytter bransje; vær oppmerksom på at NITO har en lang rekke fagnettverk.

Finn fagnettverket som passer best for deg

Meld fra om ny arbeidsgiver

Det er viktig at du melder fra til NITO om endringer i arbeidsforholdet. Bytter du arbeidsgiver, melder du det enkelt via Min Side.

Se alle medlemsfordeler