Det skal lønne seg å være NITO-medlem. Vi jobber for at du skal ha gode vilkår, både i arbeidslivet og i privatøkonomien.

Se alle medlemsfordeler

Ekstra sikkerhet i arbeidslivet

Vi gir deg service og støtte for at du som ansatt skal få dine rettigheter og behov ivaretatt.

Permittert eller arbeidsledig?

Vi letter den økonomiske byrden for deg. Som NITO-medlem kan du blant annet få kontingentfritak og støtte til kompetanseheving for å komme raskere tilbake i arbeidslivet.

Se våre ordninger

Eksperthjelp i jobbsøkerprosessen

Vi hjelper deg å lykkes på arbeidsmarkedet.

Skreddersydd kompetansetilbud

Kompetanse er ferskvare og må vedlikeholdes kontinuerlig. Vårt faglige tilbud er skreddersydd for ingeniører og teknologer. Prøv våre nettkurs, velg en sertifisering, ta studiepoeng i prosjektledelse eller delta på kurs innen ulike fagområder.

Sjekk vårt kompetansetilbud

Supre fordeler på forsikring og bank

Som NITO-medlem skal du være trygg på at forsikrings- og banktilbudene våre er blant de beste på markedet, både på vilkår, dekninger og priser. 

Forsikringer til medlemspris
Medlemsfordeler innen bank

NITO-medlemmer kvalifiserer automatisk til fordelsprogrammet Nordea Premium og Nordea Premium Next (under 34 år):

  • Svært gunstig boliglånsrente
  • Eksklusivt kredittkort – ingen årsavgift
  • Gratis tilgang til over 1000 VIP flyplasslounger

Les mer om bankfordelene

Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet, også når du er i utlandet. Få resept på medisiner, korte sykemeldinger og henvisning til spesialist, og spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk.

Les mer om tjenesten

Hvorfor være fagorganisert?

Ikke ta dine rettigheter for gitt. Hvis organiseringsgraden vi har i Norge i dag går ned, blir maktbalansen mellom arbeidstakere og arbeidsgivere svekket, og rettigheter som er opparbeidet over tid vil stå på spill.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, og ivaretar interessene til denne gruppen. Vi bidrar til å sikre dine rettigheter, og jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft får vi. Bli med på å styrke laget!

Se alle medlemsfordeler