Gå til innhold
Smilende medlemmer sittende i en trapp
Medlemsfordeler

Gode medlemsfordeler gir ekstra trygghet

Ingen vet hva framtida bringer, men som NITO-medlem får du ekstra trygghet både på jobb og privat.

Trygghet i hverdagen er ikke en selvfølge. I usikre tider er fagorganisasjonen god å ha som en støtte i det man går gjennom.

Se alle medlemsfordeler

Vi jobber for at du skal ha gode arbeidsvilkår og et godt arbeidsmiljø, men det er også viktig at du har et godt liv utenom jobben. Våre medlemsfordeler er med på å gi deg trygghet, uansett hvor du er i livet.

Ekstra sikkerhet i arbeidslivet

Vi gir deg service og støtte for at du som ansatt skal få dine rettigheter og behov ivaretatt.

Kompetansetilbud for faglig utvikling

Kompetanse er ferskvare og må vedlikeholdes kontinuerlig. Vi prøver å gjøre vårt for å dekke dine behov for faglig utvikling. Prøv våre nettkurs, velg en sertifisering, ta studiepoeng i prosjektledelse eller delta på kurs innen ulike fagområder.

Sjekk vårt kompetansetilbud skreddersydd for ingeniører og teknologer

Supre fordeler på forsikring og bank

Med over 91.000 medlemmer har NITO svært gode kort på hånden i forhandlinger om økonomiske fordeler. Som NITO-medlem skal du være trygg på at forsikrings- og banktilbudene våre er blant de beste på markedet, både på vilkår, dekninger og priser. 

Se alle fordelene på bank og forsikring

Sjekk hva du kan spare på å være NITO-medlem

Prøv fordelskalkulatoren

Hvorfor være fagorganisert?

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, og ivaretar interessene til denne gruppen. Vi bidrar til å sikre dine rettigheter, og jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft får vi.

Hvis organiseringsgraden vi har i Norge i dag går ned, blir maktbalansen mellom arbeidstakere og arbeidsgivere svekket, og rettigheter som er opparbeidet over tid vil stå på spill.

Ikke ta dine rettigheter for gitt – bli med på å styrke laget.

Bli medlem

Publisert: Sist oppdatert: