Gå til innhold
Illustrasjonsfoto, folk i trapp: Tom Haga
Medlemsfordeler

Dette får du som medlem i NITO – mange gode medlemsfordeler

Bli med på laget! Som medlem i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer har du mange gunstige medlemsfordeler. Har du fullført en bachelorgrad, mastergrad eller høyere innen ingeniør- og teknologifag og ikke er medlem i NITO, bør du blir det nå.

Bli medlem 

 

Sikre dine lønns- og arbeidsvilkår

Se hvordan du ligger an lønnsmessig. Vi har verktøyene du trenger. NITOs lønnsstatistikk gir et nyttig innblikk i hvor på skalaen du ligger, her kan du sammenligne med andre i din bransje, region etc. Ved neste lønnssamtale kan lønnsstatistikken og NITOs lønnskalkulator bidra til å gi deg gode argumenter.

NITO har ekspertene og verktøyene:

 

Gratis juridisk bistand gir deg trygghet i hverdagen

Norges lover, foto: Tom HagaNITO-medlemmer skal føle en ekstra trygghet i arbeidslivet. Vit at du har Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer i ryggen.

 

Hev din kompetanse og bygg nettverk – bredt tilbud av kurs innen ditt fagfelt

Nettverksbygging. Foto: Tom HagaVi er opptatt av at våre medlemmer skal utvikle seg karrieremessig. Benytt deg av våre tilbud og stå enda sterkere i arbeidslivet. Vi har et bredt spekter av kurs, hvilke passer best for deg?

 

Økonomiske ordninger for arbeidsledige

Dette er noe av det vi kan tilby om du blir rammet av permittering eller oppsigelse:

 

Gunstige medlemsfordeler innen bank og forsikring – her er det penger å spare

Pad. Foto: Tom HagaHvis du aktivt benytter deg av de økonomiske fordelene du får som NITO-medlem, kan du faktisk spare mye mer enn det medlemskapet koster.

NITO Innboforsikring er kanskje Norges beste innboforsikring. Du får svært gunstige NITO-rabatter på en rekke andre forsikringer hos Gjensidige. Sjekk forsikringene dine, og se hvor mye du kan spare!

Andre økonomiske fordeler

Husk, NITO-medlemskap kan trekkes fra på skatten. Vi innrapporterer direkte til skattemyndighetene for deg, slik at det går "automatisk" for deg.

Bli medlem

Aktuelle fagkurs

Publisert: Sist oppdatert: