Gå til innhold
Medlemsfordeler

Forsikring og bank: Velg Tryg og Nordea –  eksklusive fordeler for NITO-medlemmer

Hva venter du på? Ta i bruk medlemsfordelene nå! Tryg og Nordea er NITOs  partnere på forsikring og bank.

De økonomiske medlemsfordelene på forsikring og bank får nå et kraftig løft. At NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer gir gode forhandlingskort og gjør at du nå får disse ekstra gode fordelene.

FLYTT FORSIKRINGENE NÅ

BLI KONTAKTET AV NORDEA

Tryg Legehjelp inkludert i ditt NITO-medlemskap

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet, også når du er i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept på medisiner, korte sykemeldinger og henvisning til spesialist
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Ektefelle/samboer og hjemmeboende barn kan også ringe og få hjelp

Tryg Legehjelp må aktiveres på Min side hos Tryg. Gjør det nå - du vet ikke når du trenger hjelp.

Aktiver Tryg Legehjelp på tryg.no

NB! Har du vært innlogget på Min side hos Tryg tidligere, er tjenesten allerede aktivert.

Fordeler med Tryg og Nordea

  • Få 30 prosent rabatt fra første private skadeforsikring hos Tryg.
  • Bli fordelskunde fra første forsikring
  • Kvalifiserer direkte til Nordeas eksklusive fordelsprogram Premium og Premium Next
  • Premium Master Card gir gratis tilgang til mer enn 1000 VIP flyplasslounger

Mer om medlemsfordelene: 

30 prosent rabatt på alle private skadeforsikringer

NITO-medlemmer får rabatt fra første forsikring hos Tryg. Andre kunder må kjøpe flere forsikringer for å få rabatt, den er vanligvis på 20 prosent. NITOs medlemsavtale i Tryg gir deg hele 30 prosent rabatt fra første privatforsikring.

Velg privat skadeforsikring fra Tryg

Hvorfor skal jeg bytte til Tryg?

NITO-medlemmene skal ha det beste forsikringstilbudet. Gjennom en omfattende anbudsprosess kom forsikringsselskapet Tryg best ut. Tryg strekker seg langt for å gi NITO-medlemmene det som skal være blant det beste forsikringstilbudet i markedet.

NITO har lenge tilbudt egne forsikringer med markedsledende vilkår og særkilt gunstige priser: NITO Innboforsikringer, NITO Reiseforsikring, NITO Ulykkesforsikringer, NITO Personforsikringer. Fra nyttår tilbyr NITO ytterligere også NITO Reiseforsikring.

Har du behov for ytterligere forsikringer vil det være gunstig for deg å samle alt hos Tryg. Her får du 30 prosent rabatt fra første private skadeforsikring. Du får full oversikt over både dine private og kollektive forsikringer på Trygs «Min side».

Tryg har utarbeidet et unikt og konkurransedyktig tilbud for å dekke forsikringsbehovet til NITO-medlemmer. Flere av vilkårene er blitt forbedret og gjelder kun for NITO-medlemmer. 

– Det lønner seg med skreddersydde medlemsfordeler.

Fordelsprogrammet Tryg Pluss

Som NITO-medlem får du tilgang til fordelsprogrammet Tryg Pluss allerede fra du kjøper din første private forsikring i Tryg. Fordelsprogrammet byr på en ekstra trygghet for deg, familien og hjemmet ditt. Husk du får 30 prosent rabatt på private skadeforsikringer.

Med Tryg Pluss får du:

  • Tryg Bolighjelp
  • Tryg Omsorg
  • Tryg ID

– Det lønner seg å samle forsikringene sine på ett sted.

Tryg Omsorg – psykologhjelp

Noen ganger skjer det uventede ting i livet som kan være vanskelig å håndtere alene. Det kan være sykdom eller dødsfall i familie eller nære relasjoner, utfordringer i parforholdet eller kanskje barn som blir utsatt for mobbing.

Som Tryg Pluss-kunde får du den unike fordelen Tryg Omsorg. Tjenesten gir både deg og din familie inntil ti timers psykologhjelp når du trenger det. Vanskelige livshendelser kan være lettere å takle med en profesjonell samtalepartner.

– Det lønner seg å ha noen som lytter.

Mer om Tryg Omsorg

Tryg Bolighjelp – råd og vink om din bolig

Det hender at det oppstår ting i boligen som man ikke alltid vet hvordan man skal løse – uten at det nødvendigvis er noe man skal melde til forsikringsselskapet. Vannrørene lager lyder – hva kan det være? Jeg skal bygge på huset mitt – hvilke regler og forskrifter gjelder? Har jeg lov til å flytte en stikkontakt selv?

Med Tryg Bolighjelp får du rådgivning enten på e-post eller telefon fra fagpersoner som kan svare på spørsmål knyttet til din bolig eller fritidsbolig.

Som Tryg Pluss-kunde får du hjelp til å forebygge skader i boligen din – og tjenesten er både gratis og anonym.

– Det lønner seg å komme skadene i forkjøpet.

Mer om Tryg Bolighjelp

Tryg ID – hjelp ved identitetstyveri

Vet du hva du skal gjøre hvis du blir utsatt for eller mistenker at noen misbruker din identitet? Identitetstyveri er en voksende form for kriminalitet som sjelden blir prioritert av myndighetene. Bevisbyrden ligger på den som er utsatt for identitetstyveriet og det kan være svært tidkrevende å rydde opp selv.

Som Tryg Pluss-kunde får du hjelp til å begrense og rydde opp i de økonomiske forpliktelsene noen har gjort i ditt navn.

Tryg ID vil blant annet kontakte kreditorer og avvise urettmessige krav. Du kan også få hjelp til å fjerne falske profiler, informasjon eller bilder som har kommet på avveie i sosiale medier.

– Det lønner seg å ha noen som tar ditt parti.

Mer om Tryg ID

Fordelsprogrammet Nordea Premium

Har du tenkt over hvordan livets ulike faser påvirker de økonomiske valgene du bør ta? Som NITO-medlem får du tilbud om å bli Premium-kunde i Nordea. Her får du gode priser kombinert med eksklusive fordeler.

Din egen personlige rådgiver hjelper deg å se mulighetene og ta de beste økonomiske valgene i ulike livssituasjoner. Det lønner seg!

Fordeler Nordea Premium

Benytt deg av medlemsfordelene på bank: 

Mer om Nordea Premium

– Det lønner seg med gode bankfordeler.

Fordelsprogrammet Nordea Premium Next for deg under 34 år

Hvorfor er det bare de godt voksne som allerede er vel etablert som skal få alle fordelene? Som NITO-medlem under 34 år får du tilbud om å bli Premium Next-kunde i Nordea. Dette er et tilbud som kombinerer svært gode betingelser med eksklusive fordeler.

Du får snakke med rådgivere fra Nordeas eget ung-team, de kjenner behovene til de unges livssituasjon godt.

Fordeler Nordea Premium Next

– banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Nordea Premium Next

– Det lønner seg med gode bankfordeler.

Enkelt å bytte forsikringsselskap selv

Å bytte forsikringsselskap handler ikke kun om pris. Det skal være trygt og enkelt og du må kunne stole på at forsikringene du kjøper er minst like gode som de du hadde. Det er enklere enn du tror å bytte forsikringsselskap.

Bruk den nettbaserte flyttetjenesten. Last opp dine eksisterende forsikringsdokumenter, en rådgiver i Tryg vil gå gjennom det du har av forsikringer og kommer tilbake til deg med et godt tilbud.

Flytt forsikringene dine NÅ

Enkelt å bytte bank også – bytt til Nordea nå

Å bytte bank er ikke noe du gjør hvert år. Kunderådgivere i Nordea står klare til å hjelpe deg. 

Er du Nordea-kunde må du som NITO-medlem nå passe på å bli oppgradert til Premium-kunde. Andre som vil ha Premium-godene må bytte bank. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror:

bli kontaktet av Nordea  

Gå ikke glipp av dine medlemsfordeler

Sjekk dine samtykker

Publisert: Sist oppdatert: