Gå til innhold
Dame sitter ved juletre å bestiller gaver på nettet. Foto: Getty images
Medlemsfordeler

Slik gjør du julehandelen tryggere

Selv om koronapandemien gjorde at 2020 ble annerledes enn vi hadde sett for oss, blir det jul i år også. La julehandelen bli trygg og berøringsfri.

Det uventede året har vist at vi mennesker er flink til å tilpasse oss og bidra der vi kan holde smittetallene nede. Når vi nå er i gang med julehandelen er det godt å vite at NITOs bankpartner Nordea tilbyr trygge og berøringsfrie betalingsmetoder.

Contactless smartphone payment.jpgI koronatiden har det vært økt fokus på smittevennlige betalingsmetoder.

Tall fra Nordea viser at bruken av Apple- og Google Pay har økt betraktelig gjennom året. Med disse betalingsmetodene kan du betale med mobilen berøringsfritt i alle butikker.

Du slipper beløpsgrensen som er knyttet til tradisjonell betaling med kort. Alt du trenger å gjøre er å legge til Nordea-kortet ditt fra mobilbanken.

Slik kommer du i gang med Apple Pay og Google Pay

Netthandel med kredittkort

Mange vil nok også velge å gjøre mye av julehandelen fra sofaen i år. Da kan det være lurt å betale med kredittkortet. Nordeas kredittkort inkluderer kjøpsforsikring, avbestillingsforsikring og netthandelsforsikring.

Og som NITO-medlem og kunde i Nordea, får du tilgang til Premium Mastercard uten årsavgift. Du kvalifiserer direkte til Nordeas fordelsprogram Premium eller Premium Next (under 34 år) uavhengig inntektsnivå.

Premium Mastercard gir deg eksklusive fordeler. 

Les mer om dine Premium-fordeler hos Nordea 

Vi ønsker en deg en god og trygg julehandel!

Bli kjent med dine bankfordeler i Nordea Premium

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler