Det lønner seg å være studentmedlem!

Bli studentmedlem i NITO i perioden 8. november til 8. desember, og vær med i trekningen av valgfri premie for inntil 10.000 kroner.

Som studentmedlem i NITO, Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, får du tilgang til gode medlemsfordeler, sosiale nettverk og faglige arrangementer. Medlemskapet koster kun 350 kroner for hele studieperioden, og NITO Studentforsikring er inkludert uten ekstra kostnad.

For å være med i trekningen av premien må du: 

  • Bli studentmedlem i perioden 8. november til 8. desember
  • Fylle inn ønsket premie (maks verdi 10.000 kroner) i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet

Bli studentmedlem i NITO

Vinneren trekkes 12. desember og kontaktes via e-post eller telefon. Om ikke vinneren svarer på henvendelser innen 18. desember forbeholder NITO seg retten til å trekke ny vinner. Premien overleveres i form av et Universal Presentkort eller gavekort fra avtalt utsalgssted.

Konkurranseregler

Alle som blir studentmedlem i NITO i perioden 8. november til 8. desember, og som fyller inn ønsket premie i kommentarfeltet i innmeldingsskjemaet er med i trekningen. Premien kan ikke overstige 10.000 kroner, og ønsket premie kan ikke være kontanter, våpen, alkohol, rusmidler eller annet som strider mot norsk lov. Vinneren trekkes 12. desember. Om ikke vinneren svarer på henvendelser innen 18. desember forbeholder NITO seg retten til å trekke ny vinner. NITO har rett til, uten forvarsel, å diskvalifisere eller utestenge deltakere som mistenkes for fusk eller annen form for forsøk på å manipulere konkurransen. Premien overleveres i form av et Universal Presentkort eller gavekort fra avtalt utsalgssted, og sendes til vinneren i januar 2024.