Gå til innhold
Studenter leser sammen
Medlemsfordeler

Kunnskap, kompetanse og utvikling

I NITO er vi opptatt av livslang læring. I et arbeids- og samfunnsliv i stadig endring har alle mennesker behov for å tilegne seg kunnskap og kompetanse gjennom hele livet. Sjekk vårt kompetansehevende tilbud skreddersydd for ingeniører og teknologer.

Se alle kurs og arrangementer

Kompetanse er ferskvare og må vedlikeholdes kontinuerlig. Gjennom NITO skal du få et bredt, fleksibelt og variert kompetansetilbud tilpasset dine ønsker, behov og læreforutsetninger.

I disse tider anbefaler vi å benytte anledningen til å prøve våre nettkurs. Det finnes mange muligheter i NITOs portefølje av nettkurs. Bli en racer på PowerPointExcel eller Teams, sett deg inn i viktige ISO-standarder for kvalitet, ta en Best Value sertifisering eller hva med et nettkurs i konflikthåndtering og hersketeknikker.

Som NITO-medlem får du minimum 1500 kroner i rabatt på fagkurs og utvalgte konferanser. Er du studentmedlem får du gratis restplass på fagkurs arrangert av NITO. Arbeidsledige kan søke om støtte til kompetanseheving på inntil 15.000 kroner.

NITO har kurs og arrangementer på mange fagområder

 Engasjer deg i våre fagmiljøer og fagnettverk 

Som medlem har du mulighet til å delta i ett eller flere fagnettverk. Dette er helt gratis og en god arena for å spisse fagkompetansen din og bygge nettverk.

SE våre fagnettverk

 

Nettkurs