Gå til innhold
Jente som flytter hjemmefra
Medlemsfordeler

Barnet mitt flytter - hvilke forsikringer er viktig?

Når studietiden starter flytter mange barn hjemmefra og står på egne ben for første gang. Å være riktig forsikret er viktig, men et fåtall tenker på dette før uhellet er ute. Som foreldre er det da fint å vite at studenter som oftest kun trenger noen forsikringer.

Innboforsikring – kan være dekket av foreldrene

En Innboforsikring er viktig å ha. Studenter er ofte i tvil om de trenger egen innboforsikring.

For NITO Innboforsikring er reglene enkle:
Beholder studenten sin folkeregistrerte adresse hos mor/far vil studentens innbo i hybel eller leilighet eller lignede være omfattet av foreldrenes innboforsikring.

Sjekk om du bør kjøpe innboforsikring?

Personforsikring – unngå å stå på bar bakke

Antall unge som blir arbeidsuføre er dessverre økende. Med en uføre- og ulykkesforsikring har studenter et sikkerhetsnett mot å havne i en ekstra vanskelig økonomisk situasjon før voksenlivet tar til.

Blir man alvorlig syk eller havner i en ulykke i studenttiden er verdien av en personforsikring nesten uvurderlig.

I den nye NITO Studentforsikring kan man velge +MEG som dekker både uføre og ulykke i hele studietiden. Det skal lønne seg å være studentmedlem i NITO. Som student oppfatter mange seg selv som «ung og udødelig», desto viktigere er det kanskje da å «utnytte» den «udødeligheten» og forsikre seg før noe rammer.

Sjekk NITO Studentforsikring

Reiseforsikring – supergode priser og vilkår

I de fleste reiseforsikringer er barn dekket fram til de fyller 20 år. I NITOs reiseforsikring for familie er barna inkludert til og med de fyller 21 år. Etter dette, eller bytter de adresse i Folkeregisteret, må de altså ha egen reiseforsikring.

NITO Reiseforsikring gjelder fra du går ut døren hjemme, enten du skal på jobb, på butikken eller på ferie. NITOs egen reiseforsikring er spesielt framforhandlet for medlemmer, har ingen egenandel ved skade og med ekstra gunstig priser for unge.

Forsikringen gjelder hele året, i både inn- og utland, enten du bare skal en tur i butikken eller på reise i inntil 90 dager.

Sjekk NITO Reiseforsikring

Skal barnet ditt bli ingeniør? Husk studentmedlemskap i NITO

Å bli studentmedlem i NITO er lurt. Det koster kun 350 kroner for hele studietiden og gir blant annet mange gode fordeler på forsikring og bank.

  • NITO Studentforsikring med Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet
  • NITO Innboforsikring – et valg i studentforsikringen men kan også kjøpes til spesialpris
  • NITO Reiseforsikring – med pris og vilkår tilpasset studenter
    Nordeas beste boliglånsrente
  • Bankrådgivning fra Nordeas UNG-team 

Les mer om NITO Studentmedlemskap

Er du riktig forsikret? Få en gjennomgang av dine forsikringer

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

NITOs forsikringssenter

Forsikringssenter_smalt.jpg