Gå til innhold
Medlemsfordeler

NITO-studenter får gratis helsehjelp og unngår kø hos legen

- Ikke ring mamma eller pappa når du er syk, ring oss. Vi kan skrive ut resepter, gi sykemelding og hjelpe deg når du sliter psykisk, sier sykepleier Sonja Magnerud hos Tryg Legehjelp. Alle studentmedlemmer i NITO har Tryg Legehjelp med psykisk helsehjelp inkludert i medlemskapet.

- De fleste NITO-studentene er flinke på skolen og opptatt av å trene og holde seg i god form. Men hardt arbeidspress og eksamensperioder kan være en påkjenning for immunforsvaret og den psykiske helsen, sier Magnerud.

- Med lite søvn, usunt kosthold og lite mosjon, kan immunforsvaret svekkes. Luftveisinfeksjoner, øyekatarr og lignende sykdommer kan oppstå og sitte lenge i og potensielt ødelegge for eksamenslesingen. Da er det greit å slippe å stå i kø hos legevakten for å få medisin. NITO-studenter kan ringe Tryg Legehjelp gratis, og få sykemelding, resepter og psykisk helsehjelp av oss, sier sykepleier Magnerud.

Tryg Legehjelp med psykisk helsehjelp inkludert i ditt studentmedlemskap

legehjelp student.jpg

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet, også når du er i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept på medisiner, korte sykemeldinger og henvisning til spesialist
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Ektefelle/samboer og hjemmeboende barn kan også ringe og få hjelp
  • Online selvhjelpsprogram for studenter med veiledning og oppfølging av en kognitiv terapeut

Tryg Legehjelp må aktiveres på Min side hos Tryg. Gjør det nå - du vet ikke når du trenger hjelp.

Les mer og aktiver Tryg Legehjelp på Tryg.no

NB! Har du vært innlogget på Min side hos Tryg tidligere, er tjenesten allerede aktivert.

Spar penger! Få rask hjelp av spesialister.

- Mange unge kontakter oss når de ikke får time hos fastlegen eller når ventetiden blir for lang på legevakten. Vi får spørsmål om alle slags problemer og bekymringer folk har rundt sin helse, det være seg muskel- og skjelettskader, infeksjoner, matforgiftning, øyeinfeksjoner og andre lidelser, sier Jan Einar Vaage, lege og daglig leder i Tryg Legehjelp.

- For en slunken studentlommebok er det godt å vite at dette er en tjeneste som er inkludert i studentmedlemskapet. Det koster deg som NITO-medlem ingenting å få vår hjelp, sier Vaage. - Vi gir deg resepten du trenger, hjelp med psykiske problemer, eller sykemelding om det er nødvendig.

- Vi skal være en ekstra trygghet i hverdagen også for deg som student. Har du flyttet hjemmefra og bor på en hybel er det fint å vite at vi er bare noen tastetrykk unna, avslutter sykepleier Sonja Magnerud. 

30 prosent rabatt på forsikring

Få god forsikring til god pris. Allerede fra første private skadeforsikring får du 30 prosent rabatt hos Tryg, og får deres fordelsprogram Tryg Pluss med:

  • Tryg Omsorg - ti timer gratis psykologhjelp
  • Tryg Bolighjelp
  • Tryg ID

30 prosent på private skadeforsikringer

Publisert: Sist oppdatert: