Gå til innhold
Medlemsfordeler

NITO gir deg det beste tilbudet i studietiden

Mathilde Aamelfot Tveit er sivilingeniørstudent ved NTNU og hadde egentlig ikke planlagt å bli studentmedlem i NITO. Men så kom hun tilfeldigvis i prat med noen hyggelige folk på stand. Hun skjønte fort at et medlemskap ville lønne seg.

Man må ingenting her i livet. Eller, det å dusje en gang i blant, betale skatt og utvise sånn høvelig med respekt for sine medmennesker er jo standard folkeskikk for de fleste. Som fersk student er det også en del ekstra ting å være bevisst på. Som ingeniørstudent har du bevisst pekt deg ut et studie du vet krever mye av deg fra dag èn, slik at du skal få være med på å løse utfordringer i framtida. Du er på vei til å bli ingeniør, og for det skal du belønnes. Da må du også se til å bli medlem av NITO.

- Jeg ble så positivt overrasket over alle fordelene man har som studentmedlem i NITO at det ble for dumt å ikke være medlem, rett og slett, sier hun.

- Kontigenten er på bare 300 kroner og den gjelder for hele studietiden, en engangssum. Det er snakk om et medlemskap, og koster mindre enn et månedskort med buss.

- I studietiden kan det oppstå uforutsette hendelser som fort kan bli dyre. Som "førstegangsvoksen" kan det være kjekt å vite akkurat hva du trenger å fikse og hvor mye det koster (eller ikke koster). Værsågod:

1. Tyveriforsikring
Fordi mobil og PC er uvurderlig for deg

I en perfekt verden kan du gå fra en låst PC for å spise lunsj uten den bakenforliggende følelsen av at den står igjen litt for eksponert. Men realiteten har ikke kommet seg helt dit enda. Med mindre du limer fast telefon og PC til kroppen (det hadde bare sett rart ut), er det en fare for at det blir stjålet. Du mister dyrebar informasjon og du mister selve tingen. Det kan fort bli dyrt for en fattig student.

- Jeg er veldig glad jeg har tyveriforsikring gjennom NITO Student. Hvis jeg skulle være så uheldig å bli frastjålet PC-en min blir det meste dekket gjennom den ordningen, sier Mathilde.

Normal pris, fem studieår ≈ 2100 kr*.
NITO Student: Inkludert (egenandel på 10 %, minimum 1000,-, dekker inntil 20.000,-).

2. Ulykkesforsikring
Fordi du vil tryne før eller siden

Dette er en sånn typisk ting som du burde ha, men ikke skjønner verdien av før du faktisk trenger det. NITO ser den tankegangen og høyner med inkludert ulykkesforsikring. Denne gjelder hver time av hvert døgn fra du melder deg inn til du er ferdig som student. Mathilde er selv en aktiv person og ser viktigheten av en slik forsikring.

- Jeg har heldigvis ikke fått bruk for ulykkesforsikringen enda, men man vet aldri. Uhell og skader kan skje fort og når du minst aner det, da skal du være glad forsikringen er i boks.

Normal pris, fem studieår ≈ 2485 kr*.
NITO Student: Inkludert, dekker inntil 1.000.000 kr.

Mer om NITO Studentforsikring

3. Kursbevis
Fordi det er den største no-braineren

Å ta fagkurs er det smarteste du kan gjøre fordi:

  1. Det ser svært bra ut på CV-en.
  2. Sjansen for høyere lønn øker betraktelig.
  3. Som studentmedlem får du gratis restplasser på kurs som kan koste opp mot 16.000 kroner.

Normal pris: 3700 til 16.000 kr* per stk.
NITO Student: Inkludert.

Gratis fagkurs for studenter (restplasser)

4. CV- og søknadshjelp
Fordi det er nødvendig, men dritvanskelig

Etter at lykkerusen over fullført utdannelse har roet seg, kommer den velkjente «hva nå»-følelsen sakte men sikkert krypende. Plutselig er du ute av den trygge studiebobla og verden ligger for dine føtter, hard og ærlig som den er. En sånn realitetssjekk kan fort få tre eller fem års studier til å føles som om de ikke relaterte til noe i det virkelige liv. For hva er det du egentlig har lært?

Det vet NITO og hjelper deg hele veien, fra å kvalitetssikre CV-en din, gi deg jobbsøkerkurs og gå gjennom kontrakten din etter at du har fått jobb. Alt dette er det vanskelig å vite alt om i dine tidlige 20-år, og da er det godt du har noen til å hjelpe deg.

Normal pris ≈ 650 kr* per gang.
NITO Student: Inkludert.

Benytt deg av NITOs CV- og søknadsevaluering

5. Kurs og aktiviteter
Fordi de er kule og maten er gratis

Studenttiden er unik fordi den på magisk vis klarer å kombinere dårlig råd, enorm personlig vekst og store mengder stress og SAMTIDIG gjøre dette til den beste tiden i ditt foreløpige liv. Derfor er det forståelig at frikveldene du treffer på dedikeres til minimum hjerneaktivitet og kanskje pils. Men om du en dag skulle føle for litt faglig påfyll (eller trenger et gratis måltid) finnes det en hel haug med kurs å velge mellom, det være seg kurering av mattefrykt, intervjutrening eller klatrekurs. Eller er det et kurs i dating du trenger? Det har vi også...

Mathilde har blant annet deltatt på kurs i løpeteknikk og personlig økonomi. - Jeg tok også et kræsjkurs i matte jeg har vært spesielt fornøyd med, da kursholder tok opp de viktigste og mest sentrale temaene i pensumet samtidig som vi fikk tips og triks til hvordan vi kunne fullføre eksamen på best mulig måte.

NITO har årlig ca. 180 kurs og arrangementer innen teknologiske fag og personlig utvikling. Arrangementer skjer over hele landet. De fleste av disse gir også et kursbevis, som du jo vet at ikke ser feil ut på CV-en.

Normal pris, fem studieår ≈ Uvurderlig.
NITO Student: Inkludert.

Se NITOs kurstilbud og arrangementer

6. Ekstra fagkunnskap
Fordi det er attraktivt å være smart

I bransjen du skal inn i er det mange om det beste beinet. For å øke avstanden til 2. og 3. plass, er det lurt å begynne og tenke i retning jobb allerede nå. Og her er det ikke snakk om å påta seg ekstra verv til du blir blå i trynet, men heller å innta litt relevant, faglig påfyll på daglig basis. Som studentmedlem får du gratis studiekompendier som er laget for akkurat ditt studieområde.

Hvis du vil, kan du også få tilsendt fagmagasinene Teknisk Ukeblad eller Bioingeniøren, som vil lære deg veldig mye om bransjen du snart skal begynne å jobbe i. Perfekt toalettlektyre.

Normal pris, fem studieår ≈ 8900 kr*.
NITO Student: Inkludert.

7. Innboforsikring
Fordi alt som kan skje, vil skje

Innboforsikring er så enkelt som at alle gjenstandene du eier inne i boet ditt er forsikret. Det kan godt tenkes at kollektivrommet ikke er innredet med de dyreste møblene, men har du for eksempel en dyr dress i skapet eller sykkel i gangen, kan det fort hende disse koster nesten like mye som alle møblene dine til sammen.

21 år gamle Mathilde knuser mobilen sin ganske ofte. Ikke med vilje, selvfølgelig, selv om noen sikkert har dèt som hobby og. Det fine med å være medlem i NITO Student er at knust skjerm går under innboforsikring med en liten egenandel.

Up-front: Innboforsikring er ikke inkludert i medlemskapet, men den koster halvparten av hva den ville gjort om du ikke var student.

NITO Student: 450,- per år (forsikringssum 500.000 kroner).

Dette er NITO Innboforsikring for studenter

NITO har vært Norges viktigste stemme for ingeniører og teknologer i over 80 år. Det vil si at siden lenge før du engang var planlagt, har folk hatt som jobb å finne ut hvordan de best mulig kan stå parat for de som har valgt å stå parat for verdens utvikling. Ut fra NITO sprang det i 2002 en studentorganisasjon med ett formål: Å stå i ryggen til ingeniør- og teknologistudenter gjennom sene kvelder, musearm og skippertak. Det er ikke noe tull her: Medlemsfordelene er enorme, rabattene gode og prisen er lav. Dette er ikke noe du må, for det er det veldig lite av i livet, men som den ingeniøren du snart er, skjønner du hva du burde.

Tryg Legehjelp inkludert i ditt NITO-medlemskap

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet, også når du er i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept på medisiner, korte sykemeldinger og henvisning til spesialist
  • Spar tid og penger ved å unngå unødige legebesøk
  • Ektefelle/samboer og hjemmeboende barn kan også ringe og få hjelp

Tryg Legehjelp må aktiveres på Min side hos Tryg. Gjør det nå - du vet ikke når du trenger hjelp.

Les mer og aktiver Tryg Legehjelp her

NB! Har du vært innlogget på Min side hos Tryg tidligere, er tjenesten allerede aktivert.

Fordeler Nordea Premium Next

– banktilbud for deg som er 18-34 år og NITO-medlem

Mer om Premium Next

Publisert: Sist oppdatert: