Gå til innhold
Medlemsfordeler

Spørsmål og svar om forsikring og bank

NITO har som mål å tilby de beste vilkårene til god pris. Mange har spørsmål i forbindelse med at NITO har fått Tryg og Nordea som nye partnere på forsikring og bank. Her gir vi en del svar på ofte stilte spørsmål.

FAQ - spørsmål og svar om forsikring

Se også:

FAQ - spørsmål og svar om bank

Se også:

Alle medlemsfordeler på forsikring og bank

Få en gjennomgang av dine forsikringer

Er du riktig forsikret? Det skal lønne seg å være NITO-medlem.

Oppgi kontaktinformasjon

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Bli kjent med dine bankfordeler

Jeg vil bli kontaktet av Nordea

Sjekk hvor mye du kan spare

Eksempel for medlem på 35 år med familie

*I eksempelet er forsikringssummen for medlemmet på hele 2 750 000 kroner, mens den for ordinær kunde bare er 2 000 000 kroner. Ordinær pris tar hensyn til adresse (her Oslo) samt andre risikoelementer som alarm og byggeår. Ellers er det like vilkår. Pris for ikke-medlem er beregnet med samlerabatt på 15 prosent. **Eksempel er medlem 35 år i Oslo. Pris ikke-medlem er med samlerabatt på 15 prosent. *** Eksempel er mann (35) med ektefelle (35) og dekning 20G på Liv- og Uføreforsikring (1 937 660,- kroner), bachelorutdanning, kontorarbeid og ikke-røykere **** Oppnevnt rente er et priseksempel. Den endelige renten som gis på hvert lån vurderes individuelt og baseres på sikkert, betjeningsevne og lånets størrelse. Priseksempel boliglån inntil 85 prosent av markedsverdi, eff.rente 2,22 prosent p.a., 2 500 000,- o/30 år. Totale kostnader 3 417 890,-. Bevilgning av lån i Nordea forutsetter kredittvurdering- og beslutning.