Gå til innhold
Barcode Bjørvika i Oslo. Foto: Colourbox
Medlemsfordeler

Gode medlemsfordeler for deg som er takstmann

Som medlem i Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer (NITO) har du mange gunstige medlemsfordeler. Om du er takstmann eller takstingeniør har vi ekstra mange medlemsfordeler; du kan nemlig benytte fordeler både for deg som privatperson, som arbeidstaker og som selvstendig næringsdrivende.

Benytt deg av fordelene. Bruker du mange, sparer du mer. Her er et utvalg:

Hvilke forsikringer må jeg ha som selvstendig næringsdrivende?

Få rabatt på næringsforsikringer

Som selvstendig næringsdrivende er det noen forsikringer du ha, noen du BØR ha, og noen du KAN ha. Vi gir deg oversikten. Som NITO-medlem får du gode rabatter på alle forsikringstypene. Sørg også å få med deg samlerabatten når du velger flere.

Oversikt næringsforsikringer og dine rabatter 

Faglig tilbud

Bli med i fagnettverket NITO Egen bedrift

Som NITO-medlem kan du melde deg inn i en rekke fagnettverk og få faglig oppdatering og utvide nettverket ditt. For deg som er selvstendig næringsdrivende vil NITO Egen bedrift være et naturlig fagnettverk å engasjere seg i. Her får du blant annet tilbud om relevante temamøter og nyttig faglig oppdatering. Du vil få nyhetsbrev om aktuelt fagstoff og får tilgang til aktuelle dokumenter og maler som er nyttige for deg.

Ta del i fagnettverket NITO Egen bedrift 

Se alle fagnettverk

Gratis medlemskap i Faggruppe for bygg og anlegg (FBA)

Som medlem i FBA får du ytterligere rabatt på relevante kurs innen bygg og anlegg og det er gratis for NITO medlemmer. 

Meld deg inn i faggruppen for bygg og anlegg

NITOS kurs og arrangementer

NITO arrangerer en rekke kompetansehevende kurs rundt om i hele landet. Mange av dem er relevant også for takstmenn og deg som driver egen virksomhet.

Se NITOs kurskalender

Tilgang på NITOs lønnsstatistikk og lønnskalkulator

Tjener du, eller den du ansetter, det du skal? NITOs lønnsstatistikk og lønnskalkultaor er et nyttig hjelpemiddel både for deg som arbeidstaker og som arbeidsgiver. Her kan du sammenligne lønnsnivå, du får lønnsstatistikk innenfor hvert avtaleområde også sett i forhold til hvor i landet du befinner deg. 

Prøv lønnskalkulator og sjekk lønnsstatistikken 
(kun medlemmer)

Gratis juridisk bistand – som arbeidstaker kan du få hjelp fra en advokat

Trenger du juridisk assistanse, står advokatene i NITO klare til å hjelpe deg. Medlemmer får gratis juridisk hjelp i spørsmål om lønns- og arbeidsvilkår.

Få gratis advokathjelp

Trenger du privatrettslig bistand?

Benytt deg av medlemsfordelen NITO tilbyr i samarbeid med Advokatfirmaet Eckhoff, Fosmark & Co.

  •  Gratis juridisk førstehjelp / førstegangskonsultasjon. En henvendelse per sak.
  • 20 % rabattert timepris på laveste salærsats (det vil si kr 1600 for advokater / kr 1200 for advokatfullmektiger), dersom du som NITO-medlem ønsker videre bistand i den aktuelle saken. Priser er ekskl. mva.
  • Rabatterte priser gjelder når du som medlem selv dekker advokathonoraret, ikke dersom andre dekker kostnadene (for eksempel motparter, forsikringsselskap eller andre).
  • Alltid tilgang til advokat og responstid fortrinnsvis innen 24 timer.

Ta kontakt på telefon 23085720 eller e-post:

Du kan også ta kontakt per post til: Advokatfirmaet Eckhoff, Fosmark & Co Postboks 2624 Solli 0203 Oslo

NB! Oppgi medlemsnummer og telefonnummer ved henvendelser til advokatfirmaet.

Advokatfirmaet har særlig kompetanse innen arv- og familierett, fast eiendoms rettsforhold, kontrakts- og avtalerett, erstatningsrett, entreprise, selskapsrett og veitrafikk.

Selskapet bistår ikke i spørsmål knyttet til skatt, avgift og utlendingsrett.

Du sparer fort inn hele kontingenten

Det at mange tusen velger å være medlem i NITO gir organisasjonen gode kort på hånden når det forhandles om økonomiske fordeler for medlemmene. Avtaler reforhandles jevnlig for å sikre at du får de beste betingelsene. Med både skattefradrag på kontingenten og gode rabatter på bank og forsikring sparer du fort inn hele beløpet du betaler i kontingent.

De som har yrkesaktivt medlemskap kan trekke kontingenten fra på skatten. NITO innrapporterer direkte til skattemyndighetene for deg, slik at du ikke må gjøre noe selv.

God pris på private forsikringer – få rabatter

Gjennomgå privatøkonomien din, det kan være mye å spare på å flytte forsikringene dine. NITO-medlemmer får gode rabatter. Tegner du flere forsikringer får du i tillegg samlerabatt.

Bank med gode betingelser

Gjennom NITO har du tilgang på ulike banktjenester med gunstige betingelser.

Se alle tilbud innen bank og forsikring

 Sjekk hvor mye du kan spare

Eksempel: Medlem på 34 år med ektefelle på 35 år

* I eksemplet er forsikringssum for medlemmet på hele 2 750 000 kroner, mens den for ordinær kunde bare er 2 000 000 kr.
Ordinær pris tar hensyn til skadeforebyggende tiltak. Ellers er det like vilkår. Pris ikke-medlem er beregnet med fordelsprogram nivå 2.
** Eksempel er medlem 34 år, Oslo. Pris ikke-medlem er med fordelsprogram nivå 2.
*** Forsikringssum 1 851 520 kroner (20G) ved dødsfall og uførhet for medlem (34 år) og ektefelle (35 år), begge med bachelor-utdanning, kontorarbeid og ikke-røykere.
**** Det er 5 198 kroner spart første år (før skatt) på et annuitetslån på 2 500 000 kroner over 25 år, sammenlignet med renten for ikke-medlemmer. I tillegg får man kostnadsfri etablering til en verdi av 1 700 kroner.
Priseksempel: Boliglån inntil 50% av verdigrunnlag: Eff.rente 2,06%, 2 mill., o/25 år, totalt: 2 555 206,-. Gjelder for medlemmer i NITO som bruker banken aktivt. Prisen er per 01.06.2017 for nye lån og kan bli endret.

Andre gode NITO-rabatter

Se alle medlemsfordeler

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler

NITO Veitrafikk 90 år

NITO Vei- og trafikksikkerhet er et fagnettverk som startet allerede i 1927, da under navnet...

Publisert: Sist oppdatert: