Gå til innhold
Jente og gutt klar for arbeidslivet. Foto: Tom Haga
Som medlem i NITO har du mange fordeler du kan benytte deg av. Illustrasjonsfoto: Tom Haga
Medlemsfordeler

Nyutdannet og på vei inn eller fersk i arbeidslivet

Som nyutdannet vil du møte nye utfordringer. NITO vil at du skal lykkes med dine karriereplaner. Husk å bruk medlemsfordelene dine!

Få tips og råd om aktuelle tema i overgangen mellom studier og arbeidsliv.

NITOs advokat, rådgiver og forhandler deler sine tanker og oppfordringer om hva man må være obs på som nyutdannet. For eksempel om arbeidsavtalen, lønnsforhandlinger, karriereutvikling med mer. Vi tar opp aktuelle temaer, og svarer på innsendte spørsmål.

Se livestream her

Endelig ferdig med skolegang og utdannelse skal omsettes til nyttig arbeid. Arbeidskontrakter skal signeres, lønn skal forhandles og faget ditt er i stadig utvikling. Husk at NITO kan hjelpe deg på en rekke viktige områder.

Er du fortsatt i jobbsøkerprosessen?

Vi kan hjelpe deg med:

Se videoer: Nyttig å vite når du søker jobb

På vei inn i jobb

Er du fersk i jobben?

Tilbud til arbeidsledige:

Gode økonomiske medlemsfordeler

Har du vært tidligere studentmedlem og er ferdig å studere i år; husk at du beholder NITO Studentforsikring din ut kalenderåret og får NITO Ulykkesforsikring gratis påfølende kalenderår – om du fortsetter som medlem!

Avgangsstudent? – Ditt NITO-medlemskap fortsetter

Tommel opp og kaffekrus.Kanskje nærmer du deg slutten av studieløpet? NITO ønsker deg lykke til med innspurten og eksamen. 

Som avgangsstudent står du sannsynligvis på terskelen inn i en jobbhverdag. Gjennom mange år har du som student hatt et meget gunstig medlemskap i NITO. Har du avgangseksamen på våren får du det neste halve året helt gratis.

Husk også at du beholder din NITO Studentforsikring ut hele kalenderåret og får Ulykkesforsikring gratis påfølgende kalenderår! Takk for at du er NITO-medlem!

Som tidligere studentmedlem har du store rabatter på kontingenten i de første årene som yrkesaktivt medlem. Første halvår gratis gjelder for deg som har eksamen på våren.

Situasjonen for studenter og nyutdannede

NITO gjennomfører hvert år en undersøkelse blant studentene om hva de vil studere, hvor de vil jobbe, hva som er viktigst for studenter når de søker jobb.

Sjekk siste oppdaterte om kandidatundersøkelsen

Se alle medlemsfordeler

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler