Gå til innhold
Jente og gutt klar for arbeidslivet. Foto: Tom Haga
Som medlem i NITO har du mange fordeler du kan benytte deg av. Illustrasjonsfoto: Tom Haga
Medlemsfordeler

Nyutdannet og på vei inn eller fersk i arbeidslivet

Som nyutdannet vil du møte nye utfordringer. NITO vil at du skal lykkes med dine karriereplaner. Husk å bruk medlemsfordelene dine!

Endelig ferdig med skolegang og utdannelse skal omsettes til nyttig arbeid. Har dy fått jobb? Arbeidskontrakter skal signeres, lønn skal forhandles og faget ditt er i stadig utvikling. Husk at NITO kan hjelpe deg på en rekke viktige områder.

Er du fortsatt i jobbsøkerprosessen?

Vi kan hjelpe deg med:

Se videoer: Nyttig å vite når du søker jobb

På vei inn i jobb

Er du fersk i jobben?

Tilbud til arbeidsledige:

Møt NITOs eksperter – i sofaen

Vi gir tips og råd om aktuelle tema i overgangen mellom studier og arbeidsliv. Møt en advokat, rådgiver og forhandler i sofaen! Sjekk vår video/stream, her deles tanker om hva man må være obs på som nyutdannet. For eksempel om arbeidsavtalen, lønnsforhandlinger og karriereutvikling:

Gode økonomiske medlemsfordeler

Har du vært tidligere studentmedlem og er ferdig å studere i år?Husk at du beholder NITO Studentforsikring din ut kalenderåret og får NITO Ulykkesforsikring gratis påfølgende kalenderår – om du fortsetter som medlem!

Medlemstilbudet oppgraderes 1. januar

I 2019 oppgraderes medlemstilbudet betraktelig. Gled deg blant annet til fordelsprogrammet Premium Next hos Nordea – bra boliglånsrente og tilgang på over 1000 VIP flyplasslounger verden over.

Få innboforsikring til halv pris – for deg som har rabattert kontingent etter studietiden

Er du i ferd med å starte noe nytt, en startup? Vit at fra januar lanseres medlemsfordelen NITO Startup.

Få en sniktitt på nyhetene som kommer

Avgangsstudent? – Ditt NITO-medlemskap fortsetter

Tommel opp og kaffekrus.Kanskje nærmer du deg slutten av studieløpet? NITO ønsker deg lykke til med innspurten og eksamen. 

Som avgangsstudent står du sannsynligvis på terskelen inn i en jobbhverdag. Gjennom mange år har du som student hatt et meget gunstig medlemskap i NITO. Har du avgangseksamen på våren får du det neste halve året helt gratis.

Husk også at du beholder din NITO Studentforsikring ut hele kalenderåret og får Ulykkesforsikring gratis påfølgende kalenderår! Takk for at du er NITO-medlem!

Som tidligere studentmedlem har du store rabatter på kontingenten i de første årene som yrkesaktivt medlem. Første halvår gratis gjelder for deg som har eksamen på våren.

Situasjonen for studenter og nyutdannede

NITO gjennomfører hvert år en undersøkelse blant studentene om hva de vil studere, hvor de vil jobbe, hva som er viktigst for studenter når de søker jobb.

Sjekk siste oppdaterte om kandidatundersøkelsen

Se alle medlemsfordeler

Få en gjennomgang av dine NITO-forsikringer

Er du riktig forsikret? Det skal lønne seg å være NITO-medlem.

Oppgi kontaktinformasjon

Opplysningene du registrerer lagres og benyttes kun for at NITO eller Tryg Forsikring kan følge opp din henvendelse. Se NITOs personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Bli bedre kjent med bankfordelene i Nordea

Nordea kontakter deg etter at den nye partneravtalen har trådt i kraft 1. januar 2019.

Rabatter og medlemsfordeler

Vi trenger dine samtykker, slik at du skal få medlemsrabatter og kan motta relevant informasjon om NITOs medlemsfordeler på forsikring og bank.

Oppdater dine samtykker

Aktuelle fagkurs

Glasspaper Learning AS Avd. Trondheim, Trondheim, 7. januar 2019