Gå til innhold
Spar store beløp gjennom våre rabatter. Foto: Colourbox
Spar store beløp gjennom våre rabatter. Foto: Colourbox
Medlemsfordeler

Få med deg alle rabattene

Med 85.000 medlemmer har NITO svært gode kort på hånden når vi skal forhandle om økonomiske fordeler til medlemmene. Vi reforhandler avtalene jevnlig for å sikre at du får de beste betingelsene på fordelene via oss. Dette skal du slippe å tenke på.

Visste du at ingeniører og teknologer har vesentlig lavere skadeprosent enn andre forsikringstakere? Dette gjør at vi kan sørge for spesielt gode forsikringsrabatter til deg.

Du sparer fort inn kontingenten, og med våre rabattordninger bidrar det til bedre økonomi og en enklere hverdag.

Skattefradrag

Yrkesaktivtmedlemskap kan trekkes fra på skatten. NITO innrapporterer direkte til skattemyndighetene for deg, slik at du ikke må gjøre noe selv.

Forsikring

Sjekk forsikringene dine, og se hvor mye du kan spare! Tegner du flere forsikringer gjennom Gjensidige får du i tillegg samlerabatt.

Er du selvstendig næringsdrivende husk at du har gode rabatter på næringsforsikringer hos Gjensidige og gunstige betingelser på innskuddspensjon hos KLP.

Bank

Gjennom NITO har du tilgang på ulike banktjenester med gunstige betingelser.

Se alle tilbud innen bank og forsikring

Andre gode NITO-rabatter

Se alle medlemsfordeler

 Sjekk hvor mye du kan spare

Pris eksempel 2017: Medlem på 34 år med ektefelle på 35 år

* I eksemplet er forsikringssum for medlemmet på hele 2 750 000 kroner, mens den for ordinær kunde bare er 2 000 000 kr.
Ordinær pris tar hensyn til skadeforebyggende tiltak. Ellers er det like vilkår. Pris ikke-medlem er beregnet med fordelsprogram nivå 2.
** Eksempel er medlem 34 år, Oslo. Pris ikke-medlem er med fordelsprogram nivå 2.
*** Forsikringssum 1 851 520 kroner (20G) ved dødsfall og uførhet for medlem (34 år) og ektefelle (35 år), begge med bachelor-utdanning, kontorarbeid og ikke-røykere.
**** Det er 5 198 kroner spart første år (før skatt) på et annuitetslån på 2 500 000 kroner over 25 år, sammenlignet med renten for ikke-medlemmer. I tillegg får man kostnadsfri etablering til en verdi av 1 700 kroner.
Priseksempel: Boliglån inntil 50% av verdigrunnlag: Eff.rente 2,06%, 2 mill., o/25 år, totalt: 2 555 206,-. Gjelder for medlemmer i NITO som bruker banken aktivt. Prisen er per 01.06.2017 for nye lån og kan bli endret.

Aktuelle saker om dine medlemsfordeler