Gå til innhold
Medlemsfordeler

Lær der du er: Prøv våre virtuelle fagkurs

Kompetanse er ferskvare, og nå gjør vi det enklere for deg å holde den ved like. Med våre virtuelle fagkurs kan du delta fra hvor som helst via internett. Benytt muligheten før sommerferien.

Virtuelle kurs er akkurat som vanlige kurs, men du kan delta fra hvor som helst via internett. Undervisningen vil foregå i et digitalt kursrom, hvor du kan stille spørsmål til kursholder og diskutere med andre kursdeltakere som normalt.

Skreddersydd kompetansetilbud

Vi tilbyr flere muligheter for kompetansepåfyll i ukene som kommer, og kursene våre er skreddersydd for ingeniører og teknologer. Er du NITO-medlem får du inntil 1500 kroner i rabatt.

Hold bedre presentasjoner, 3.–4. juni

Å stå foran en forsamling kan være skremmende. Ønsker du å bli tryggere i den situasjonen? Lær presentasjonsteknikker som gjør deg til en bedre budskapsformidler.

Les mer og meld deg på

PowerPoint i digitale møter, 9. juni

Lær om suksesskriteriene for PowerPoint-presentasjoner i digitale møter, og hvordan du kan bruke verktøyet best mulig for å få fram budskapet ditt.

Les mer og meld deg på

ABC i prosjektledelse, 9.–10. juni

Få en grunnleggende innføring i å jobbe prosjektbasert. Kurset gir deg verktøy og kunnskap slik at du kan planlegge, lede og gjennomføre prosjekter, og unngå klassiske fallgruver. 

Les mer og meld deg på

Tjenestedesign for ingeniører, 11.–12. juni

De siste årene har tjenestedesign stadig oftere blitt nevnt som et viktig verktøy for endring og innovasjon for virksomheter. Lær hvordan du kan bruke tjenestedesign for å ta bedre avgjørelser, få det beste ut av teknologien og se tjenestene fra brukernes perspektiv.

Les mer og meld deg på

Se alle våre kurs og arrangementer

Slik fungerer virtuelle kurs

  • Du melder deg på som vanlig.
  • Dagen før kurset får du tilsendt en lenke på e-post fra NITO. Lenken gir deg tilgang til kurset.
  • På kursdagen gjennomføres kurset til oppsatt tid.

Arbeidsledig?

Du kan få støtte for inntil 15.000 kroner til kompetanseheving.

Økonomiske ordninger til arbeidsledige

Aktuelle fagkurs

Publisert: Sist oppdatert: