Gå til innhold

Kurs fra NITO Takst

NITO Takst tilbyr en rimelig og effektiv vei til yrket som takstmann. Vår utdanning legger vekt på en faglig dybde innenfor det området du ønsker som ditt spesialfelt inne taksering.

En utdanning gjennom NITO Takst gjør deg godt rustet til et krevende marked. I tillegg til grunnutdanningen har vi løpende kurstilbud for jevnlig kompetanseheving.

Meld deg på kurs fra NITO Takst

Utdanningsmodell

Modellen er en oversikt over våre relevante kurs, hvordan de henger sammen, og i hvilken rekkefølge du eventuelt bør ta dem:

 

Det tilbys også flere typer etterutdanninger.

Fornuftig vei til takstyrket

NITO Takst sine kurs er prisgunstige og målrettede. Ut fra inntakskravene ser man hvilket kurs den enkelte bør starte med.

Det tilbys grunnutdanning og ulike tilbud om etterutdanning. Grunnutdanningen fokuserer hovedsakelig på takstemner, jus, og praktisk takstarbeid. Etter dette kan man for eksempel ta kurs i hvordan bli selvstendig næringsdrivende.  

MEDLEMSKAP 

De som ønsker å bli medlem i NITO Takst må først ta vårt grunnkurs i taksering. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker medlemskap, uavhengig av hvilket fagfelt du skal jobbe i.

Når dette kurset er gjennomført, er neste trinn å delta et av følgende:

  • Fordypning i taksering av fast eiendom
  • Hovedkurs i landbrukstaksering
  • Hovedkurs i skade-/reklamasjonstaksering

Se alle kurs fra NITO

Publisert: Sist oppdatert: