Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Brenner du for NITO?

På årsmøtet NITO Aust-Agder i 2017 skal det velges nytt avdelingsstyre, og valgkomiteen vil gjerne komme i kontakt med de av dere som har et hjerte for NITO.

 

Kanskje du kjenner noen som brenner for NITO?

Valg av tillitsvalgte i NITO er en svært viktig prosess. NITO skal ha engasjerte og motivere tillitsvalgte som skal være spydspisser og ambassadører for organisasjonen og det er derfor viktig å rekruttere de beste og mest dedikerte til de ulike vervene. Det skal vi i valgkomiteen forsøke å få til.

Dersom du kjenner noen som du tror vil være en god kandidat er det flott om du tar kontakt med oss. Frist for å melde inn kandidater er 15.desember. Vi tar selvsagt imot kandidater etter den datoen også, men jo nærmere årsmøtet forslaget kommer, dess vanskeligere blir det for oss å gjøre en god vurdering.

Senest i slutten av januar vil vi nok komme fram til en endelig liste med kandidater. Vi vil kjøre en grundig prosess, og det høres kanskje skremmende ut, men NITO er helt avhengig av å finne frem til virkelig gode tillitsvalgte, fordi vi skal ha de beste tillitsvalgte. Det er faktisk det vi er kjent for, om noen skulle være i tvil.

 

Publisert: Sist oppdatert: