Gå til innhold
NITO Ung er et nettverk for unge teknologer og ingeniører
NITO Ung er et nettverk for unge teknologer og ingeniører
NITO Oslo og Akershus

NITO Ung Oslo og Akershus

NITO ung er et nettverk i NITO Oslo og Akershus for våre medlemmer som er i ferd med å knytte sine nettverk i en påbegynt karriere i arbeidslivet.

Det er mange nye utfordringer som relativt ny i arbeidslivet. Utdannelse skal omsettes til nyttig arbeid. Arbeidskontrakter skal signeres og lønn skal forhandles. Fag er stadig i utvikling.

NITO ung arrangerer alt fra boligkjøperkurs til lønnsforhandlingskurs via sosiale og faglige arrangementer. NITO ung kan hjelpe til med karriere- og jobbutvikling. I tillegg har man som medlem i NITO et stort faglig nettverk, mange interessante arrangementer, og et trygt sikkerhetsnett i bunn.

De fleste arbeidsplassene har NITO bedriftsgruppe som hjelper medlemmer direkte på arbeidsplassen. Gjennom NITO ung bygger man i tillegg nettverket og får den hjelpen man trenger i arbeidslivet. NITO ung har et framover lent sosialt-, teknologisk- og faglig fokus.

   
Avdelingsstyrets kontaktperson
 

NITO Ung

Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet.

I NITO Ung får du mulighet til å utvikle deg selv og andre med kurs og foredrag om "det du trenger i tillegg til faget, for å lykkes i arbeidslivet".

Ta kontakt med

NITO Ung

God på jobben! - det du trenger i tillegg til faget

Publisert: Sist oppdatert: