Gå til innhold
NITO Ung er et nettverk for unge teknologer og ingeniører
NITO Ung er et nettverk for unge teknologer og ingeniører
NITO Oslo og Akershus

NITO Ung Oslo og Akershus

NITO ung er et nettverk i NITO Oslo og Akershus for våre medlemmer som er i ferd med å knytte sine nettverk i en påbegynt karriere i arbeidslivet.

Det er mange nye utfordringer som relativt ny i arbeidslivet. Utdannelse skal omsettes til nyttig arbeid. Arbeidskontrakter skal signeres og lønn skal forhandles. Fag er stadig i utvikling.

NITO ung arrangerer alt fra boligkjøperkurs til lønnsforhandlingskurs via sosiale og faglige arrangementer. NITO ung kan hjelpe til med karriere- og jobbutvikling. I tillegg har man som medlem i NITO et stort faglig nettverk, mange interessante arrangementer, og et trygt sikkerhetsnett i bunn.

De fleste arbeidsplassene har NITO bedriftsgruppe som hjelper medlemmer direkte på arbeidsplassen. Gjennom NITO ung bygger man i tillegg nettverket og får den hjelpen man trenger i arbeidslivet. NITO ung har et fremover lent sosialt-, teknologisk- og faglig fokus.

Høstprogram 2018

NITO Ung er et nettverk for deg som er ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter du kan ha nytte av i jobb og karriere.

 

Andre arrangementer du kan ha interesse av

NITO Ung - det du trenger i jobben i tillegg til faget!

NITO Ung - utvalget Kontakt
 

Andre arrangementer i Oslo og Akershus

Publisert: Sist oppdatert: