Gå til innhold
Kjetil E. Lein på NITO Kongressen 2018.
Kjetil E. Lein på NITO Kongressen 2018.
Organisasjon

- Vil gjøre NITO enda bedre

- Jeg tror vi kan bli enda bedre på å lære av hverandre. Det er viktig at tillitsvalgte blir sett og jobber sammen mot felles mål, sier Kjetil E. Lein.

Kjetil E. Lein har sittet i hovedstyret i NITO siden 2012, og er nå valgt som visepresident i NITO. 

Lein er kommuneingeniør, og han har jobbet med alt fra brann og redning til trafikksikkerhet og kommunalteknikk. For tiden jobber han som teamleder for trafikk og veidrift i Kongsvinger kommune, og de siste to årene han har fungert som enhetsleder (teknisk sjef) i Kongsvinger kommune. 

NITOs hovedstyre - disse ble valgt

Lang erfaring i NITO

Lein har vært bedriftsgruppeleder og nestleder i NITO Hedmark, og leder av NITO Kommune. I tillegg har han vært medlem av hovedstyret i NITO i flere perioder.

- Som ingeniør med erfaringer fra ulike stillinger og fagområder, tar jeg med meg kunnskapen jeg har lært videre. Samtidig ser jeg fram til flere utfordringer i tiden framover.

Det er ikke uten grunn Lein stiller til valg som visepresident i NITO.

- Jeg ser at tillitsvalgte jobber mot et felles mål. Likevel kan vi fortsatt bli bedre på å se hverandre og sette pris på det arbeidet som legges ned for våre medlemmer. Vi må feire våre suksesser som det stadig blir flere av.

Lein forteller at han vil ta med seg sin kunnskap og tidligere erfaringer til NITO.

- Jeg vil sørge for at NITO arbeider til det beste for medlemmene. Jeg vil blant annet fokusere på TV-opplæring og juridisk hjelp. Det innebærer også å være forberedt på å flytte ressurser dit det trengs mest. I tillegg ønsker jeg å synliggjøre fokuset på lønn- og tariffarbeid enda høyere opp i organisasjonen.


Kjetil Lein. Foto: Marte Aubert

Aktuelle saker fra NITOs kongress


Se alle aktuelt-saker fra NITO
Publisert: Sist oppdatert: