Gå til innhold
Organisasjon

Ledige stillinger i NITO

Det er for tiden én ledig stilling.

NITO søker vikar for kontorleder

Er du kontaktskapende, strukturert og med god gjennomføringsevne?

Vi har ledig vikariat som kontorleder i NITO region Øst i 50% stilling med arbeidsplass på Gjøvik. NITO har 20 avdelings- og regionskontorer som utgjør nærmeste ledd mot medlemmer og tillitsvalgte lokalt. Våre medlemmer er representert i alle deler av landet i både offentlig og privat sektor.

Søknadsfrist: 28. mai. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med regisonsjef Mona Sætrang: 91193937 eller HR-sjef Monica Holmen: 91334128

Ønsker du å jobbe hos oss?

Finner du ikke en relevant stilling å søke på? Da kan du registrere deg i vår CV base.

NITO benytter Jobbnorge som rekrutteringsverktøy og CV base, og ved å opprette en profil og registrere din CV, vil dine opplysninger være tilgjengelig for oss i 6 måneder.

Kontakt HR sjef Monica Holmen om du har spørsmål.

Registrer CV

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, med over 80 000 medlemmer.

Organisasjonen er en partipolitisk uavhengig og frittstående fagorganisasjon, som arbeider med medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, forhandler avtaler og overenskomster, tilbyr profesjonsfaglige kurs og konferanser, er engasjert i nærings- og samfunnspolitiske spørsmål som energi og miljøpolitikk, rekruttering til realfag og teknologisk utdanning, samt synliggjøring og posisjonering av ingeniørenes og teknologenes rolle i samfunnet.

I tillegg til hovedkontoret i Oslo har NITO 20 avdelingskontorer over hele landet. Totalt er det 130 ansatte i NITO

Publisert: Sist oppdatert: