Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

Ungt par i soft. Foto: Nordea

Nordea fremskynder rentekutt og gir avdragsfrihet

For andre gang på én uke setter Nordea ned renten på boliglån og fremskynder rentekuttet fra 29. april til 3. april. Nordea vil hjelpe NITO-medlemmer som opplever utfordringer med økonomien på grunn av koronautbruddet. Nordea tilbyr også avdragsfrihet på boliglån.

Jurymedlem innfelt på bildet med pc på.

1000 var med på digital skaperdugnad

Hack the Crisis engasjerte rundt tusen kreative mennesker fra hele landet. Helgen 27.-29. mars ble det jobbet intenst med løsninger som kan bidra til håndtering av ulike samfunnsutfordringer i koronakrisen. Tre vinnere er kåret.

Utilstrekkelig krisepakke for studentene

Koronasituasjonen gjør at mange NITO-studenter har blitt permittert fra stillinger ved siden av studiene. 26. mars annonserte regjeringen en krisepakke for studenter som gir mulighet til å søke om inntil kr. 26.000 i økt studielån.

Diskuterte Kongsberg Maritime med næringsministeren

Sammen med fagorganisasjonene FLT, Lederne, Negotia, Tekna og Fellesforbundet har NITOs tillitsvalgte tidligere kjempet hardt for å redde den store maritime bedriften på Vestlandet. Disse fagorganisasjonene representerer 2.300 ansatte i Kongsberg Maritime. Nå kjempes det igjen.

Viser 1 til 10 av 430