Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

Et godt digitalt omdømme er gull verdt på jobbmarkedet

Er du student og skal ut og søke jobb? Det er ikke bare CV-en som bør se bra ut når du skal ut og presentere deg selv. Din framtidige arbeidsgiver vil med stor sannsynlighet utføre Google-søk på navnet ditt. Det som dukker opp i Google påvirker din mulighet til å bli kalt inn til intervju.

NITO og bærekraftsmålene

Visste du at FN i 2015 nedsatte 17 bærekraftsmål for kloden vår? Hva er egentlig bærekraftig utvikling?

Jenter på Tenk Tech Camp 2018

TENK TECH CAMP: Jentene som skal forandre verden

Over 200 jenter satte av god tid i sin sommerferie til å utfordre sin teknologiske side når TENK TECH CAMP 2018 ble arrangert på Teknisk museum i Oslo. De har fått med seg at Norge trenger mange tusen ekstra teknologer de neste årene. - Flere av disse jentene kommer til å forandre verden, sier NITO-president Trond Markussen.

IKT-nettverket i NITO påvirker på flere plan

IKT påvirker oss alle og NITO er på ballen for å bidra til at medlemmene lykkes. IKT- fagutvalget jobber på tvers av alle bransjer for å påvirke utviklingen. De er en svært viktig bidragsyter for NITOs IKT-politikk og i arbeidet med å utvikle nasjonal IKT-politikk i riktig retning.

Hvor går veien? Illustrasjon, sykkel: Gettyimages

Ny start – høsten byr på nye muligheter

Høsten byr på nye starter for mange. Nye muligheter, nye utfordringer, i skole, jobb og fritid. Ikke glem at NITO tilbyr en rekke medlemsfordeler og kurs som kommer godt med.

En smak på arbeidslivet

Nå er sommeren i gang og for mange betyr det sommerjobb og muligheten til å tjene penger og få arbeidserfaring. – Jeg anbefaler alle studenter å skaffe seg relevant sommerjobb, forteller Endre Lønne Hatlem, student ved NTNU.

Viser 1 til 10 av 294