Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

Illustrasjonsfoto GettyImage: NITO størst i IT-bransjen

NITO størst i IT-bransjen

- Vi er fornøyde med å være størst i IT-sektoren. NITO har hatt et ekstra trykk på IKT-sektoren i flere år, men vi må fortsette å jobbe for å få opp organisasjonsgraden blant ansatte som jobber med IT. Det er en bransje som er i stadig endring, der det er viktig å ha tryggheten en fagorganisering gir, sier leder i fagutvalg IKT i NITO, Harald Stavn.

Fra turneen "Jenter og teknologi"

Jenter og teknologi 2018: Vellykket turné med NITO og NHO

- Vi har hatt fulle hus over hele landet, med entusiastiske jenter i salen som ser ut til å ha hatt stor glede av de forrykende foredragene fra kvinnelige rollemodeller som har valgt teknologisk utdannelse og jobb, sier Trond Markussen.

Logo TU

Supertilbud på TU Ekstra til NITOs medlemmer

Vanligvis får NITOs medlemmer 50 prosent rabatt på TU Ekstra, men ut 2018 tilbys nå årsabonnementet til 650 kroner mot normalprisen på 1690 kroner. Dette inkluderer både TU Ekstra og Digi Ekstra.

Forsikringsbevis er på vei.

Nye forsikringsbevis på vei til deg

NITO er stolt av å kunne presentere Tryg som sin nye forsikringspartner. Gode priser og gode vilkår hos Tryg får du nettopp fordi du er NITO-medlem. Forsikringsbevis og -vilkår, samt faktura for 2019, sendes i slutten av november til medlemmer som har tegnet NITO Innbo-, Ulykke- og/eller Personforsikringer.

Utdanningspris

Pris for fremragende utdanningskvalitet

Bioingeniørutdanningen ved Høgskolen på Vestlandet fikk den gjeve Utdanningskvalitetsprisen for 2018. Det var Iselin Nybø, forsknings- og høyere utdanningsminister, som delte ut prisen på Universitets- og høgskolerådets konferanse 21. november.

Viser 1 til 10 av 324