Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

Bli med på årets TV-aksjon

Søndag 22. oktober er årets TV-aksjon, som i år går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Nå har du mulighet til å bidra - bli bøssebærer.

NITO og bærekraftsmålene

Visste du at FN i 2015 nedsatte 17 bærekraftsmål for kloden vår? Hva er egentlig bærekraftig utvikling? Og hvordan kan ingeniører og teknologer bidra? Dette setter vi på dagsorden på kongressen i oktober.

Illustrasjonsfoto: GettyImage

Offentlige virksomheter bør ikke velge sikkerhetsnivå selv

Hver enkelt virksomhet kan selv definere hvilket sikkerhetsnivå som er godt nok, ifølge forslaget til forskrift til den nye sikkerhetsloven som ble vedtatt tidligere i år. Dette kan i verste fall bety at forsvaret ikke kan ha NATO-informasjon i sine systemer.

Tobias Lynghaug

Ingeniørutdanningene fortsatt ikke prioritert

- Regjeringen bommer når de fortsatt nedprioriterer utdanningene som skal bidra til gjennomføring av det grønne skiftet, utvikle framtidas teknologi og sikre norsk velferd og økonomi i framtida, sier Tobias Lynghaug, leder av NITO Studentene.

Stortinget. Løvebakken. Foto: Getty Images

Statsbudsjett 2019

8. oktober la regjeringen fram sitt forslag til statsbudsjett for 2019. Hva betyr det for ingeniører og teknologer? Her er viktige funn i budsjettet.

Viser 1 til 10 av 310