Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

- Unge vil fortsatt ha trygge jobber

Blir gullklokke for lang og trofast tjeneste byttet ut med midlertidige jobber og kontor på kafé? – Unge søker trygghet i like stor grad som før, slo forskerne fast på debatt i regi av NITO på Arendalsuka.

Mange tilstede på debatt.

- Sats på etterutdanning innen IKT

Én av tre arbeidstakere mener at deres IT-ferdigheter ikke er tilstrekkelige. - I tillegg til å satse på IT i hele skoleløpet må vi ha etter- og videreutdanning ute i bedriftene, sier Trond Markussen i IKT-debatt på Arendalsuka.

Hvor går veien? Illustrasjon, sykkel: Colourbox

Ny start – høsten byr på nye muligheter

Om du liker det eller ei, høsten er rundt hjørnet. Det er skolestart for mange. Dette er også tid for etterutdanning og kompetanseheving; velg deg et kurs. Vi ønsker alle en god høst.

La jobbmailen ligge. Ta ferie! Illustrasjonsfoto: Colourbox

Ferie med god samvittighet

- Det er ikke et ideal å bruke viktig og fortjent ferie til jobb. Kjære Dagens Næringsliv, la oss slippe oppslag med idyllisering av jobb i de kjærkomne opptjente ferieukene, sier Trude Skogesal, visepresident i NITO.

Statoil tilbakekaller kritiske IKT-oppgaver til Norge

Statoil tilbakekaller kritiske IKT-oppgaver til Norge. - Dette er en klok beslutning som vi er svært glade for, sier Jorunn Birkeland, konserntillitsvalgt for NITO i Statoil og NITOs representant i arbeidsgruppen som gav anbefalingen.

Kan gi økte forskjeller

- Jeg er bekymret for at løsere tilknytningsformer til arbeidslivet skaper enda større økonomiske forskjeller enn vi ser i dag, sier NITO-advokat Anne-Lise Mala Fredriksen.

Viser 1 til 10 av 177