Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

1. april åpner Oslo-museets jubileumsutstilling « Månelandingen 50 år», litt på forhånd siden selve datoen er 20. juli.

50 år siden månelandingen

Ta plass i Apollo 11, land The Eagle på Månen, se en ekte månestein og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden. Se også filmer, modeller og bli bedre kjent med historien om romkappløpet på Norsk Teknisk Museum.

- Teknologi bygger broer

Jakob Karlsen (23) fra Averøy på Nordmøre ønsker å være bindeleddet mellom det nasjonale og regionale planet i NITO Studentene – på en mest mulig forenelig måte.

Møt Per Morten Hjemgård på NITOs kurs om presentasjonsteknikk. Foto: Kristoffer Moene Rød

Slik røper kroppsspråket deg

Er kroppsspråket ditt i takt med ordene som kommer ut av din munn? Det du uttrykker gjennom kroppsspråket betyr mer enn mange tror. Vi gir deg her noen enkle råd om hvordan du blir bedre til å kommunisere.

Trond Markussen. Foto: Kristian Hansen

- Nytt system for varslervern, en milepæl

- Endelig kommer systemet som skal gi vern av varslere på europeisk nivå. Dette er en milepæl for europeiske fagforeninger, sier NITOs president Trond Markussen (bildet).

Modellen som funker

Skoleelever over hele verden følger svenske Greta Thunbergs eksempel og skolestreiker for klimaet. Vi må ta barn og unges økende bekymring på største alvor. Hvis vi skal nå forpliktelsene i Paris-avtalen og FNs bærekraftsmål må vi tenke nytt om energibruk, produksjon, forbruk og avfall, og vi må gjøre kolossale endringer på tvers av sektorer. Det fordrer felles innsats på tvers i samfunnet.

Viser 1 til 10 av 283