Gå til innhold

Aktuelle politikknyheter i en liste

Kahoot!-konkurranse 8. mars – vinn 3D-printer

Ungdomsskoler over hele landet inviteres til å konkurrere om å bli beste lag i realfag. Vi kjører Kahoot! på Vitensenteret i Oslo og som live stream på YouTube. Bli med og konkurrere om å vinne 3D-printer til klassen din. På selveste kvinnedagen – blir det kanskje et jentelag som vinner?

Leder og medarbeider møte PC

Led deg selv: Fem tips til bedre ledelse

Alle kan bli en bedre leder, men mange av de som virkelig trenger ledertrening ser det dessverre ikke selv. I en stadig mer digitalisert verden er ledelse mer avgjørende enn noen gang.

Kvinnelige ingeniører tjener mindre enn sine mannlige kolleger. Foto: Colourbox

Kvinnelige ingeniører tjener mindre

Nyutdannede kvinnelige ingeniører får lavere startlønn enn sine mannlige kolleger, viser NITOs lønnsstatistikk for privat sektor. I fjor tjente mannlige NITO-medlemmer i sin første jobb 18.614 kroner eller fire prosent mer enn sine kvinnelige kolleger.

Å benytte seg av forsikringer gjennom NITO gir trygghet i hverdagen. Foto: Colourbox

Forsikring mer enn bare pris

Når du som NITO-medlem benytter deg av medlemsfordelene innen bank og forsikring, skal du være trygg på at du har gjort et godt valg. Samarbeidet mellom NITO og Gjensidige gjør at du får forsikringer som er blant de beste på markedet. – Husk at du får gode samlerabatter, og i tillegg kan du få kundeutbytte.

Rolls Royce

NITO kjemper for arbeidsplassene i Rolls Royce Marine

Styret i Rolls Royce Marine har vedtatt at de ønsker et salg av virksomheten. NITO mener det er viktig å sørge for fortsatt innovasjon og utvikling av havromsteknologi og jobber for å bevare arbeidsplassene. Brev er nå sendt næringsministeren.

Trond Smaavik skal bidra i arbeidet med Digital21-prosjektet.

Skal bidra til økt digitalisering i arbeidslivet

NITO-medlem Trond Smaavik skal være med i ekspertgruppen offentlig rammeverk som skal gi råd i prosjektet Digital21. Digital21 handler om næringslivets evne og mulighet til både å utvikle og ta i bruk ny teknologi og kunnskap i takt med den økende digitaliseringen.

Viser 1 til 10 av 222