NML App.png

Last ned EventEye  Portal i Google Play eller App store og bruk kampanjekoden NMLc23 for å finne riktig arrangement. Du kan også logge inn i kongressappen på nettbrett, pc eller andre enheter på denne siden.

Last ned appen før du kommer på kongressen, du trenger den når du skal registrere deg på kongressen.

Hvordan logge inn?

Dersom du har meldt deg på kongressen, bruker du samme epostadresse som du meldte på med.

Lag en profil og gjør deg synlig i appen

Logg inn i appen og oppdater profilen din. Legg gjerne inn et bilde og oppdater info om deg selv. Gå inn under account setting og sett deg selv som synlig i deltakerlisten, så kan du dele visitkort og chatte med andre deltakere.Ta en titt på deltakerlisten og se om du finner noen tidligere studievenner eller kolleger.

Faglig program

Fullt faglig program ligger tilgjengelig som Scientific programme. Her kan du sette sammen ditt favorittprogram ved å stjernemerke programmet. Er du usikker på hva du skal delta på? Eller mye spennende å velge i mellom? Les sammendragene under hvert foredrag. Dersom du ønsker å ha ditt stjernemerkede program på papir? – last ned og skriv ut før kongressen.

App til nett.png

Ta notater underveis

Under hvert foredrag kan du ta dine egne notater og laste opp bilder. Husk å laste det ned på egen enhet når kongressen er over. Du kan også stille spørsmål i Q&A underveis i foredraget. Vi har moderatorer som kan stille spørsmålet til foreleser for deg.

Hybridarrangement

Sesjon 1 foregår på engelsk og streames inn i appen. Alle foredragene som streames er merket med en . Alle deltakere har tilgang til foredragene som streames. Dette ligger tilgjengelig i seks måneder.

Posters og oral presentations

Les abstraktene før du møter opp i poster exhibiton i første etasje. I det faglige programmet finner du tidspunkter for når posterdeltakerne står foran posteren sin eller holder et fritt foredrag.

Møt utstillerne

I hele andre etasje finner du produktutstillingen. Orienter deg i kartet og book gjerne et fysisk eller digitalt møte med en representant fra firma du vil møte.

Skal du på mottakelsen i Oslo rådhus?

Invitasjonen ligger i appen og er bare synlig for deg om du skal delta. Ønsker du å delta på mottakelsen, men har ikke meldt deg på? Ta kontakt med support i appen.