NITO tilbyr særdeles gode medlemsforsikringer på blant annet innbo, reise, ulykke og person. I tillegg tilbys skreddersydde vilkår på hus og bil.

Men hva med forsikring av hytta, båten, hunden, bunaden eller jaktutstyret? Som NITO-medlem har du ekstra gode fordeler på private forsikringer hos Tryg. 

Sjekk dine medlemsfordeler hos Tryg

Tilgang på unike fordeler fra første forsikring

Allerede fra første private forsikring får du tilgang på unike fordeler hos Tryg, som rådgivning og hjelpetjenester ved personlige kriser, identitetstyveri, samt tjenester relatert til boligen din.

 

Tryg Omsorg – psykologhjelp

Noen ganger skjer det uventede ting i livet som kan være vanskelig å håndtere alene. Det kan være sykdom eller dødsfall i familie eller nære relasjoner, utfordringer i parforholdet eller kanskje barn som blir utsatt for mobbing.

Fra første forsikringer hos Tryg får du tilgang på unike fordeler, en av disse er Tryg Omsorg. Tjenesten gir både deg og din familie inntil ti timers psykologhjelp når du trenger det. Vanskelige livshendelser kan være lettere å takle med en profesjonell samtalepartner. Psykologhjelpen i seg selv er verdt flere tusen kroner.

– Det lønner seg å ha noen som lytter.

Mer om Tryg Omsorg

Tryg ID – hjelp ved identitetstyveri

Vet du hva du skal gjøre hvis du blir utsatt for eller mistenker at noen misbruker din identitet? Identitetstyveri er en voksende form for kriminalitet som sjelden blir prioritert av myndighetene. Bevisbyrden ligger på den som er utsatt for identitetstyveriet og det kan være svært tidkrevende å rydde opp selv.

Har du en forsikring hos Tryg får du tilgang på en rekke unike fordeler blant annet Tryg ID. Her får du hjelp til å begrense og rydde opp i de økonomiske forpliktelsene noen har gjort i ditt navn.

Tryg ID vil blant annet kontakte kreditorer og avvise urettmessige krav. Du kan også få hjelp til å fjerne falske profiler, informasjon eller bilder som har kommet på avveie i sosiale medier.

– Det lønner seg å ha noen som tar ditt parti.

Mer om Tryg ID

Tryg Bolighjelp – råd og veiledning om din bolig

Det hender at det oppstår ting i boligen som man ikke alltid vet hvordan man skal løse – uten at det nødvendigvis er noe man skal melde til forsikringsselskapet. Vannrørene lager lyder – hva kan det være? Jeg skal bygge på huset mitt – hvilke regler og forskrifter gjelder? Har jeg lov til å flytte en stikkontakt selv?

Med Tryg Bolighjelp får du rådgivning enten på e-post eller telefon fra fagpersoner som kan svare på spørsmål knyttet til din bolig eller fritidsbolig.

Du får hjelp til å forebygge skader i boligen din – og tjenesten er både gratis og anonym.

– Det lønner seg å komme skadene i forkjøpet.

Mer om Tryg Bolighjelp

Det lønner seg å være medlem.

Tryg_logo-150.png