NITO tilbyr særdeles gode medlemsforsikringer på blant annet innbo, reise, ulykke og person. I tillegg tilbys skreddersydde vilkår på husforsikring og bilforsikring.

Men hva med forsikring av hytta, båten, hunden, bunaden eller jaktutstyret? Tryg tilbyr et bredt utvalg av private forsikringer som gir økonomisk trygghet til det som er viktig for deg, og som NITO-medlem får du 30 prosent rabatt på ordinær pris.

Finn forsikringene du trenger hos Tryg

Tilgang på unike fordeler fra første forsikring

Kjøper du en privat forsikring hos Tryg, får du også tilgang på unike fordeler som gjør hverdagen tryggere for deg og familien. Fordelene er gratis å bruke, uten ventetid og inkluderer hele husstanden.

Ti timer gratis psykolog ved personlig krise

Noen ganger skjer det uventede ting i livet som kan være vanskelig å håndtere alene. Det kan være sykdom eller dødsfall i familie eller nære relasjoner, utfordringer i parforholdet eller kanskje barn som blir utsatt for mobbing.

Fra første forsikringer hos Tryg får du tilgang på unike fordeler, en av disse er Tryg Omsorg. Tjenesten gir både deg og din familie inntil ti timers psykologhjelp når du trenger det. Vanskelige livshendelser kan være lettere å takle med en profesjonell samtalepartner. Psykologhjelpen i seg selv er verdt flere tusen kroner.

– Det lønner seg å ha noen som lytter.

Mer om Tryg Omsorg

Profesjonell bistand ved identitetstyveri

Vet du hva du skal gjøre hvis du blir utsatt for eller mistenker at noen misbruker din identitet? Identitetstyveri er en voksende form for kriminalitet som sjelden blir prioritert av myndighetene. Bevisbyrden ligger på den som er utsatt for identitetstyveriet og det kan være svært tidkrevende å rydde opp selv.

Har du en forsikring hos Tryg får du tilgang på en rekke unike fordeler blant annet Tryg ID. Her får du hjelp til å begrense og rydde opp i de økonomiske forpliktelsene noen har gjort i ditt navn.

Tryg ID vil blant annet kontakte kreditorer og avvise urettmessige krav. Du kan også få hjelp til å fjerne falske profiler, informasjon eller bilder som har kommet på avveie i sosiale medier.

– Det lønner seg å ha noen som tar ditt parti.

Mer om Tryg ID

Byggeteknisk rådgivning

Det hender at det oppstår ting i boligen som man ikke alltid vet hvordan man skal løse – uten at det nødvendigvis er noe man skal melde til forsikringsselskapet. Vannrørene lager lyder – hva kan det være? Jeg skal bygge på huset mitt – hvilke regler og forskrifter gjelder? Har jeg lov til å flytte en stikkontakt selv?

Med Tryg Bolighjelp får du rådgivning enten på e-post eller telefon fra fagpersoner som kan svare på spørsmål knyttet til din bolig eller fritidsbolig.

Du får hjelp til å forebygge skader i boligen din – og tjenesten er både gratis og anonym.

– Det lønner seg å komme skadene i forkjøpet.

Mer om Tryg Bolighjelp

 

Det lønner seg å være NITO-medlem.

Tryg_logo-150.png