MC Tom listebilde.jpg

I sommer skal han ut på Norges tur med kona bakpå, sammen med to andre par. Turen går til Røros, videre mot kysten og nedover Atlanterhavsveien til Bergen.

- Da kjører vi pent og pyntelig, tar gode pauser underveis og overnatter på hotell. Damene har det morsomt med å lage reisebrev med fine bilder på facebook. Da kan familie og venner følge med på oss og det vi opplever.

En splitter ny BMW R1300 GS skal sørge for at det blir ekstra artig å komme i gang med MC-sesongen. Den skal også i bruk til og fra jobb, i tillegg til turkjøring for moroskyld.

Alt som må være i orden

- Jeg er over snittet opptatt av at alt er i orden og vasker sykkelen etter hver tur, forteller han.

En annen ting som må være i orden er forsikring.

Erlandsen har gjort et kupp ved å bruke samboerens medlemsfordel i NITO, og med den har han fått 30 prosent rabatt på MC-forsikringen til Tryg.

- Det er mye billigere enn de andre alternativene, fort vekk skiller det 10.000 kroner.

- Det er greit å ha alle forsikringer samlet på ett sted slik at du kan følge med på alt samlet, og ikke logge inn flere steder.

- I tillegg setter jeg veldig pris på den personlige kontakten jeg har med en av kunderådgiverne i Tryg. Det er bra å ha en person å forholde meg til, som er hyggelig og som følger meg opp på en veldig god måte.

- Den gode kunderelasjonen er en god grunn for at vi har valgt Tryg.

Hold fokus

- Foreløpig har det ikke skjedd noe, men det er greit å vite at alt er dekket gjennom Tryg, selv med en liten bulk.

Til slutt har han en liten oppfordring til andre MC-førere:

- Vi som kjører sykkel er den mjuke i trafikken og må være bevisst på det. Kjør etter forholda og hold fokus på veien, avslutter Erlandsen.

Les mer om MC-forsikringen

Se hva MC-forsikringen dekker på tryg.no