Malini_listebilde.jpg
Malini Sarah Espeland.

26.-28. november går NITOs kongress av stabelen, og et nytt hovedstyre skal velges.

Malini Sarah Espeland er innstilt av valgkomiteen til verv i NITOs hovedstyre.

Hvor jobber du og hva jobber du med?

Jeg jobber som prosjektleder i Red Rock Marine. Min oppgave er å gjøre alt som trengs for å levere prosjektene. Jeg reiser rundt til verkstedene, kunder og leverandører for å følge opp og bygge relasjoner. 

Hva er det beste ved å være NITO-medlem?

Jeg har fått utviklet min kompetanse og nettverket har åpnet mange dører inn i arbeidslivet. NITO har også gitt meg og min familie en økonomisk trygghet (bank og forsikring), og fått meg integrert i det norske samfunnet.

Hva er dine politiske hjertesaker som du ønsker å jobbe mer med i hovedstyret?

Jeg vil at NITO skal bli enda mer synlig og tilgjengelig for alle og være en inspirasjonskilde for unge som skal velge utdanning. Vi må fortelle om alle mulighetene som finnes innen teknologi og realfag.

Det er viktig at NITO er et godt eksempel og går foran når det gjelder inkludering, likestilling og mangfold i arbeidslivet.

NITO skal jobbe for å bevare og utvikle den norske arbeidslivsmodellen. Hvordan mener du dette skal gjøres slik at den blir et bedre redskap for norsk arbeidsliv og konkurransekraft?

Vi må være synlige i vårt arbeid med både arbeidsgivere og politikere for å styrke trepartssamarbeidet. Det er viktig for at medlemmene skal få et enda bedre arbeidsliv. Flere må organisere seg, sammen står vi sterkere. 

Hvorfor bør ingeniører og teknologer melde seg inn i NITO?

Som medlem får du mye for pengene. NITO gir deg en trygghet og hjelper deg i vanskelige situasjoner i arbeidslivet. 

Bli kjent med andre som er innstilt av valgkomiteen til verv i NITOs hovedstyre.

Alt om kongressen (krever innlogging).