Gå til innhold
Fagmiljøer

NITO Mat og drikke

NITO Mat og Drikke er et fagnettverk for ingeniører og teknologer som jobber med næringsmidler. Nettverket er en arena for faglig utvikling, påvirkning, kompetanseheving og relasjonsbygging.

Bli medlem av NITO Mat og drikke (krever innlogging)

Som medlem får du:

  • Delta gratis på alle temamøter
  • Bli faglig oppdatert gjennom fagkurs 
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff
  • Bidra i NITOs politiske arbeid

Lik vår Facebook side

Hvis man bruker samme bestikk til å legge rått kjøtt på grillen som for å ta det av grillen kan det være nok. Bruk derfor forskjellig bestikk. 

Nå er det høysesong for grilling, enten det er på terrassen eller i parken. Og er man ikke nøye med hygiene skal det ikke mye til før man kan være uheldig.

Gjør du denne grillblemmen kan du bli smittet

Fagutvalgsmedlemmer

Johannes Svilosen (leder), Coop Norge
Ida Harper, Oslo Universitetssykehus
Ståle Flatreit Sundseth, Mattilsynet
Nora Kværnes, Sodexo AS
Guri Kvam, Lilleborg AS
Roseline Mya Moo, Student ved UiT
Mia Holvik

Medlemsfordeler

NITO-medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring.

Vi gir nyttig karriereveiledning og har et bredt kurstilbud som hever din kompetanse.

Se alle dine medlemsfordeler 

NITO Mat og drikke