Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Forskerfabrikkens sommerlab - vår magiske planet

I sommer sprer vi realfagsglede sammen med Forskerfabrikken. Meld ditt barn på en uforglemmelig sommeropplevelse med kule eksperimenter, forskning, samarbeid og mye mer.

Velkommen til sommerlab!

Gi barna en lærerik og morsom sommeropplevelse

Hva tenker du på når du hører ordet naturvitenskap? Kanskje tenker du på tykke bøker uten bilder eller gale professorer med krøllete hår? Sommerlab viser at naturvitenskap kan være skikkelig gøy. Derfor får barna utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse morsomme oppgaver.

La barna utforske vår magiske planet

Vet du hvorfor jorda er den eneste beboelige planeten i solsystemet vårt? På Sommerlab skal vi utforske de utrolige omgivelsene som omgir oss hver eneste dag. Barna skal bli kjent med planeten vår og se på hva det er som gjør jorda så
unik. For det er ganske mange spennende grunner til at det er liv akkurat her og ikke på de andre planetene.

På Sommerlab skal barna lære om de viktigste faktorene for liv på jorda. Hver kursdag har et overordnet tema som magnetisme og vann. Barna skal få gjøre mange morsomme eksperimenter og aktiviteter. Les mer her.

Vi er stolt støttespiller av Forskerfabrikkens Sommerlab som arrangeres over fem dager i sommerferien. Her får barna forske på energi gjennom kule eksperimenter, kodeknekking, og mye mer. Bli med på en uforglemmelig sommeropplevelse – bestill plass her.

Det er 26 plasser totalt, påmeldingen åpner 9.mars. Bestill raskt, det fylles fort opp. 

NITO Østfold støtter sommerlab’en i Råde. Det gir en pris på kr. 1995,- per barn (Ordinær pris er kr. 3195,-)

Kursliste Østfold