Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Selvledelse

Har du viktige mål du skal nå? Lær metoder og strategier for å lede og motivere deg selv, slik at du når målene du setter deg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading

Arbeidsgiver

Loading

Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading
* Påkrevd felt

I nettkurset ser vi nærmere på hvordan vi oftest velger de enkleste og dermed ikke nødvendigvis de beste løsningene for oss selv. Når vi er bevisst dette kan selvledelse hjelpe oss til å påvirke egne tanker, følelser og handlinger, slik at vi når egne mål.

God ledelse starter med selvledelse

Det er avgjørende at du er villig til å utvikle deg for å kunne bidra til utvikling hos andre. Både ledelse og selvledelse handler om å forstå hvordan vi gjør oss selv og andre gode. Ved å lære deg verktøy og teknikker for god selvledelse, vil du bli bedre på å lede andre. I tillegg vil du utvikle deg som person og lettere nå mål du setter deg (privat og på jobb), samtidig som du opplever mestring på veien.

Ikke nok med en tidsplan

Å prioritere oppgaver og lage en tidsplan for hva som skal gjøres når er viktig, men ikke nok. For å utøve god selvledelse må du å gå dypere til verks og du trenger tilgang på effektive verktøy som fungerer som tankevekkere i en hektisk hverdag. 

I kurset lærer du mer om:

  • Hvordan våre tanker og følelser påvirker oss i hverdagen
  • At du enkelt kan endre måten du tenker på, og dermed hvilke resultater du får
  • At for å lære noe nytt er det viktig å tørre å feile
  • Hvordan du kan bruke visualisering effektivt i din hverdag
  • Hvordan du kan endre vaner ved å ta bevisste valg
  • Hvordan du setter smarte og meningsfylte mål

Gjennomføringstid og praktisk informasjon

Estimert gjennomføringstid er ca. 3-4 timer. Du får tilgang innen to virkedager, har full tilgang til kurset i tolv måneder og kan ta kurset i ditt tempo. CoachTeam - House of Leadership er faglig ansvarlig for kurset som består av videoer, oppgaver, spørsmål og øvelser.

Du får et arbeidshefte med oppgaver som gir deg mulighet til å teste ut teorien i praksis, slik at du legger tilrette for kontinuerlig vekst og utvikling, gjennom å ta ansvar for egen planlegging og gjennomføring av viktige delmål og oppgaver.

Hos NITO får du kursbevis 

Når du har fullført kurset får du tilsendt kursbevis som beskriver hva du har lært i kurset. Kursbeviset kan deles på LinkedIn hvis ønskelig. 

Frida Basma

Frida Basma

Rådgiver

Avbestillingsregler for nettkurs

Kostnadsfri avbestilling er mulig fram til tilgang er sendt til deltaker. Etter at tilgang er sendt må deltaker betale full avgift ved avbestilling. 

Har du innspill til kurs? Send en mail til

Kurs innen ledelse