Tryg Legehjelp for alle NITO-medlemmer

Sykepleier.jpg

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleiere og leger ved behov, 24 timer i døgnet i Norge og i utlandet. Tjenesten er kostnadsfri.

  • Få resept, sykemelding og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 
  • Spar tid og penger ved unødige legebesøk
  • Gjelder for hele familien

Aktiver Tryg Legehjelp slik at den er klar til bruk. Merk at Tryg Legehjelp kun gir resepter, sykemelding og henvisning til spesialist når dette er medisinsk riktig.

Aktiver Tryg Legehjelp på tryg.no

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere

Har du noen ganger bare trengt en kjapp time hos fastlegen, men endt opp med å bli frisk før du kommer til? Eller sittet i kø i timevis på legevakten for så å finne ut at det ikke var så alvorlig som du trodde? Med Tryg Legehjelp får du raskt telefon- eller videosamtale med erfarne sykepleiere og leger.

Du får konsultasjon, korte sykemeldinger, utskrevet resept eller henvisning til spesialist, uten ventetid. Tjenesten er kostnadsfri for deg som er NITO-medlem, det er ingen egenandel.

Og for deg som måtte lure: Nei, du trenger ikke å ha noen forsikringer hos Tryg for å kunne benytte deg av Tryg Legehjelp.  

Alle samtaler du og din familie har med Tryg Legehjelp er konfidensielle. Tryg har ikke innsyn i de opplysninger som gis til Tryg Legehjelp.

Spørsmål og svar om Tryg Legehjelp