Astrid Fossum foto Bjarne Krogstad 01.jpg
- Som NITO-medlem får du mange unike muligheter og fordeler, sier Astrid Fossum.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, og har blant de beste medlemsfordelene for ingeniør- og teknologistudenter.

- Å være organisert er sosialt, du får være med på ting du ellers ikke kan. Som studentmedlem har du mange gode medlemsfordeler. Tryg legehjelp er nok den beste. Det er veldig greit å få ordnet resept og henvisning til spesialist uten at det koster noe, sier sivilingeniørstudent Astrid Fossum.

Tryg Legehjelp app avlangt.jpg

Tryg Legehjelp for alle NITO-medlemmer

NITO-medlemmer får hjelp av sykepleier og lege over telefon eller video, hver dag hele året, hvis du plutselig skulle trenge det. Tjenesten er kostnadsfri.

Nyhet! Nå finner du også Tryg Legehjelp som app i App Store og Google Play

  • Få råd og veiledning av helsepersonell, samt resepter og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon.
  • Spar tid og penger ved unødige legebesøk
  • Gjelder for hele familien
  • Er du i utlandet kan Tryg Legehjelp gi deg medisinsk rådgivning og tips om hva du bør gjøre i situasjonen som har oppstått

Aktiver Tryg Legehjelp på tryg.no

Merk at Tryg Legehjelp kun gir resepter og henvisning til spesialist når dette er medisinsk riktig.

Ring 55179009 og kom i direkte kontakt med godt kvalifiserte sykepleiere.

Vil fortsatt være organisert i arbeidslivet

Fossum jobber ved siden av studiene som driftsingeniør ved Ksat (Kongsberg satellite services) i Tromsø. Her har hun blant annet ansvar for å overvåke nedlesing av data fra satellitter og videresende data og annen informasjon til kunder over hele verden.

- Når man kommer ut i arbeidslivet ser du hvor viktig det er å være fagorganisert. Det gir en trygghet å ha noen å støtte seg til når det kommer til ting som lønns- og arbeidsvilkår og forhandlinger. Det er viktig å ikke stå alene, mener hun.

Fossum var også en av flere NITO-studenter som fikk reise til Tanzania for å gjennomføre et innovasjonsprosjekt. Du kan lese mer om dette her: - Løsningen vår er et steg i riktig retning

Les også: Stå sterkere sammen - lag en bedriftsgruppe