Langt flere hundeeiere enn katteeiere forsikrer kjæledyret sitt. Grunnen er kanskje at en hund ofte er mer kostbar å anskaffe, katter blir ofte gitt bort. Det mange ikke tenker på, er at et veterinærbesøk koster like mye for en katt som for en hund. Prisen du kjøpte hunden eller katten for spiller heller ingen rolle.

NITO-medlemmer har 30 % rabatt på private forsikringer hos Tryg - også på dyreforsikring.

Les mer og kjøp dyreforsikring til medlemspris på tryg.no

Kjæledyrene våre blir raskt en del av familien. Mennesker har tilgang på offentlige helsetjenester ved sykdom eller skade, men kjæledyrene våre har ikke et tilsvarende tilbud. Et lengre sykdomsforløp eller en plutselig skade kan gå hardt utover økonomien, det er derfor du bør ha en dyreforsikring.

En dyreforsikring kan spare deg for store utgifter, men den kan også gi kjæledyret ditt et lengre og bedre liv. En forsikring er derfor den aller beste godbiten du kan gi din firbeinte bestevenn.

Best i test

Norsk Familieøkonomi har utpekt dyreforsikringen til Tryg som den beste for andre år på rad. Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år. I tillegg har NITO-medlemmer 30 prosent rabatt på ordinær pris på Tryg sin dyreforsikring.

Les mer om testen av dyreforsikringen på tryg.no

Beregn pris på dyreforsikring på tryg.no

Husdyrforsikring sak.jpg

FirstVet: Online veterinær inkludert i dyreforsikringen

Med dyreforsikring hos Tryg kan du snakke med veterinær via video, uten at det koster deg noe ekstra. Med andre ord kan du fort spare inn igjen det du betaler for forsikringen, bare ved å slippe å reise til veterinæren hver gang du er bekymret for kjæledyret ditt. 

Med dyreforsikring hos Tryg, får du hjelp av veterinær på mobilen – så ofte du trenger og uten at det koster deg noe ekstra.

Les mer om veterinær på mobilen på tryg.no