Beregn pris på hundeforsikring

Beregn pris på katteforsikring

Du ser sikkert på din firbeinte bestevenn som en del av familien, men ved sykdom eller skade får den ikke bruke offentlige helsetjenester slik som oss mennesker. Et lengre sykdomsforløp eller en plutselig skade kan derfor gå hardt utover økonomien. Som medlem i NITO får du 30 % rabatt på dyreforsikring hos Tryg.

Sparer deg for store utgifter

Langt flere hundeeiere enn katteeiere forsikrer kjæledyret sitt. Kanskje fordi en hund ofte koster mer å kjøpe enn en katt. Men uansett pris koster turen til veterinær ofte like mye for en katt som for en hund. 

Med en god dyreforsikring kan du spare store utgifter, i tillegg har du bedre mulighet til å gi kjæledyret ditt et lengre og bedre liv. Den beste godbiten du kan gi er derfor en god forsikring.

Norges beste dyreforsikring med 30% rabatt   

Tryg sin dyreforsikring er utpekt til den beste dyreforsikringen av Norsk Familieøkonomi i to ganger på rad. De spesifiserer at «Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.»

Forsikringen gir deg ubegrenset tilgang til gratis veterinærhjelp via videosamtale med FirstVet og har en lav egenandel på 2500 kroner. 

Fordeler for deg som har hund:

  • Rehabilitering etter skade eller sykdom
  • Utbetaling ved nedsatt bruksverdi
  • Behandling ved tannkjøtt- og tannsykdommer

Fordeler for deg som har katt:

  • Behandling av ulykkesskader og ved sykdom
  • Trekking av ulykkesskadde tenner
  • Erstatning hvis katten dør eller blir borte

Online veterinær inkludert i forsikringen

Blir hunden din skadet på jakt er en rask videokonsultasjon uvurderlig. Men du kan også snakke med veterinæren hos FirstVet dersom du er bekymret for kjæledyret ditt og kanskje slippe turen til din lokale dyreklinikk. Her er det mye penger å spare.

Beregn pris på hundeforsikring

Beregn pris på katteforsikring