Linn Robin på stand.jpg

- Nettverk Next er et tverrfaglig forum for unge og da veldig bredt siden det er medlemmer fra en lang rekke organisasjoner, forklarer tidligere studentleder i NITO, Linn Robin Andersen (bildet). - Dette er et mer samfunnsdebattorientert tilbud som du vil ha god nytte av.

Slik bruker du tilbudet

Det er enkelt for deg som NITO-medlem å få med deg det som skjer i PF. Registrer deg for å melde deg på PFs arrangementer:

Bli medlem av Polyteknisk Forening

- Det er veldig spennende å møte andre mennesker og høre deres perspektiver på ting. Sammen ser vi mer et større bilde og hva som kan komme i den videre samfunnsutviklingen, sier Andersen.

Podcast: Lytt til Polypod

Én gang i måneden kommer en ny podcastepisode med PF. Serien heter Elefanten i rommet og du finner den der du lytter til podcast.

Hva er Polyteknisk Forening?

  • Polyteknisk Forening (PF) er et ideelt, kunnskapsbasert medlemsnettverk etablert for å fremme bærekraftig teknologi- og samfunnsutvikling.
  • De arrangerer debatter og temamøter om teknologi, samfunn og næringsliv. Her kan du bli med! Utvid ditt nettverk og bli oppdatert om det som skjer innen bærekraftig utvikling.
  • PF har 2000 private bedrifts- og organisasjonsmedlemmer.
  • En samarbeidsavtale gir NITO-medlemmer gratis medlemskap i PF. Normal pris er 1450 kroner per år. Bor du i Viken er det enkelt å bli med på fysiske arrangementer, men det er også et digitalt tilbud.

Sjekk også NITOs kurs og arrangementer