Du tenker kanskje at NITO sikrer dine rettigheter og gir deg fordeler i arbeidslivet. Og det gjør vi så absolutt. Men hvis du er medlem i NITO, får du også mange fordeler som du kan nyte godt av i privatlivet – også i ferien.

Bli medlem nå

Lounge – når du skal fly i ferien

Vi nordmenn elsker å reise, men flyplasser kan være et stressende sted. Det er fort gjort å bruke unødvendig mye penger på mat og drikke hvis ventetiden blir lang. Da er det godt å vite at NITO-medlemmer, gjennom Nordea, har tilgang til over 1400 flyplasslounger, som kan gjøre opplevelsen mer komfortabel for både liten og stor.

Slik får du tilgang til lounge

Ekstra god reiseforsikring til fast lav pris

Som NITO-medlem kan du kjøpe en topp helårs reiseforsikring til en fast lav medlemspris for deg selv eller familien. NITO Reiseforsikring har Trygs beste vilkår og ekstra lang varighet på hele 90 dager for hver reise.

Sjekk alt NITO Reiseforsikring dekker

Ha lege med i lomma i sommer

Sykdommer og skader som ofte er bagateller i hverdagen, kan fort bli ødeleggende for ferien din. Som en ekstra sikkerhet for deg får du som NITO-medlem tilgang til godt kvalifisert helsepersonell hver dag hele året. Hjelp er også tilgjengelig hvis du er i utlandet. Ringer du Tryg Legehjelp får du hjelp med diagnostisering, råd om behandling, og i noen tilfeller hjelp med resepter.

Få tilgang til Tryg Legehjelp

Godt nok sikret i sommer?

Ifølge Folkehelseinstituttet blir over 300.000 personer skadet hvert år, og de vanligste skadene skjer ved ulykker i hjemmet og under fritidsaktiviteter. NITOs ulykkesforsikringer gir økonomisk hjelp og gjør deg godt rustet om en ulykke skulle ramme. Du kan velge mellom grunnforsikring eller utvidet ulykkesforsikring, avhengig av behovet ditt og om du har familie.

Se hva ulykkesforsikringene dekker

20 prosent rabatt hos Fjellsport er en fin bonus

Ferielivet krever av og til det rette utstyret og de riktige klærne: Fjellsport er Norges ledende friluftsbutikk på nett. Der finner du garantert noe du trenger og liker. Er du NITO-medlem, får du 20 prosent rabatt når du bestiller på fjellsport.no.

Få rabattkoden (krever innlogging)

Lær noe nytt hver dag med gratis e-bøker og lydbøker

Få eksklusiv tilgang til et bredt utvalg av faglitteratur med hundrevis av bøker, som dekker et bredt spekter av emner og ferdigheter. Som NITO-medlem kan du laste ned gratis det som interesserer deg, og holde deg oppdatert – når som helst, hvor som helst.

Få tilgang til tjenesten

NITO er din støttespiller hele livet

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad. Vi har over 100.000 medlemmer som har skjønt hvor smart det er å fagorganisere seg, og som nyter godt av eksklusive fordeler både i arbeidslivet og i privatlivet.  
 
Med NITOs tjenester og medlemsfordeler er vi din støttespiller hele livet – uansett hva det måtte by på.  Vi håper du får en fin ferie – god sommer!

Bli medlem nå